da...Este fain forumu...dar tema imi sare in ochi si ma cam enerveaza :X restul e bun...dar inca e la inceput sper sa il promovati si sa il faceti mai mare
Asta este ce-l mai fain forum :X il ador este cel mai tare si sper sa se ajunga sa fie multa lume pe el sa fie bogat . Tine-o tot asa Stefan, faci o treaba foarte faina cu forumu bravo
Acesti forum este un forum foarte reusit mai ales pentru ca ofera foarte mult ajutor celor care inca nu se pricep la games, html, css, ps si multe alte servicii pe care le ofera extrem-tutorials eu cred ca acest vorum va intra in istorie ca forumul care a oferit cel mai mult suport membrilor sai si i-a ajutat in orice problema intalnita :happy:
Forumul vostru e ceva de genu "E frumos da nu prea".Sunt multe aiureli cu care sunt convins ca ''va infectat'' Mortanel,multe butoane lipsesc,ceri sa se vorbeasca cat mai coeerent pai daca nu pot edita mesajul cum ai vrea sa refac greseala gramaticala si mai sunt si alte banalitati dar nu sunt critic asa ca ma opresc aici
Imi palce mult forumul. Il ador. Bine ca m-am lasat de forumul meu anterior ca aici multe am invatat si mai am ce invata. Si, pot sa zic ca nu e foarte activ. Asa, normal 50/50 la activitate si 101/100 restul.
Extrem Tutorials este printre cele mai bune forumuri de pe FG, dar activitatea membrilor lasa de dorit. Din 1000+ membri doar 10/20 sunt activi pe forum.