Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Cum sa faceti un Text Animat cu PhotoShop CS5

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

25022011
Cum sa faceti un Text Animat cu PhotoShop CS5

Salut,
In acest tutorial va voi arata cum sa faceti un Text Animat cu programul PhotoShop CS5.
Pentru mai multe detalii vizualizati tutorialul.

Pentru confortul vostru, tutorialul este in Limba Romana si se poate vizualiza in HD (High Definition)
Vizualizare placuta!

Tutorial by Kira. Copyright ® 2010-2011. Toate Drepturile Rezervate!

Comentarii

Anonymous
Tutorial acceptat Cum sa faceti un Text Animat cu PhotoShop CS5 333276
*Jocker*
Super tare frate :o De cand ma intrebam..cum se face asa ceva..si acum am invatat! Multumesc mult! Bafta in continuare:)
cornelnicolae
Idem Jocker...nici eu nu stiam..multumesc foarte foarte mult pentru acest tutorial.Esti foarte priceput.
daniel_clv97
multumesc nici eu nu stiam,
Loby
Imi trebuia si mie asa animatie Multumesc !
Mykey
Foarte simplu.Dar mai bine trebuia sa incerci sa-l faci pe transparent Cum sa faceti un Text Animat cu PhotoShop CS5 560224
Arvin
ce super nici eu nu stiam cum se face animatie si mi sa parut ca e greu
dragonX
Misto tutorialul m-a ajutat Cum sa faceti un Text Animat cu PhotoShop CS5 827527
nTd
aha ,,,super tutorial Cum sa faceti un Text Animat cu PhotoShop CS5 230108
Alex
Prea tare tutorialul! de cand caut asa ceva! Multumesc mult.
Rooney
Cam simplut tutorial-ul,dar merge. Cum sa faceti un Text Animat cu PhotoShop CS5 141
mr.franta
Mia placut mult acest tutorial
Valentin_CN
Mai intai de a incepe crearea acesei animatii trebuie sa stii instrumentul photoshop text..lectia cu invatarea acestuia poate fi gasita aici: text-in-photoshop-lectia-de-baza
Si apoi poti trece liber la crearea animatei.
Apropo pe site-ul lectii-photoshop.com poti gasi multe alte tutoriale si lectii photoshop gratis!
Valentin_CN
iata un exemplu de text animat: Cum sa faceti un Text Animat cu PhotoShop CS5 Animatie%20text%20inflacarat-1

Lectia de invatare cum se poate face asa ceva, este aici: Animatie text inflacarat

Mai multe lectii poti gasi pe site-ul www.lectii-photoshop.com
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum