Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionProblema index/group/member's EmptyProblema index/group/member's

more_horiz
Am pus imaginile la index,groups/member etc . dar daor NEW PM si PM se vad nu se vede toata bara de imagini care tot de la voi am luat-o. Ar fii vreo rezolvare?

Ultima editare efectuata de catre white_mouse in Joi 5 Mai - 20:12, editata de 1 ori

descriptionProblema index/group/member's EmptyRe: Problema index/group/member's

more_horiz
white_mouse te-am repetat de cateva ori si vad ca nu ai inteles. Pentru a ti se oferi suport trebuie ca titlu subiectului sa fie legat de continutul sau.
Imi pare rau sa spun asta dar fiind a treia ta mustrare de acest gen sunt nevoit sa iti acord inca un warn.

Scrie negru pe alb in regulament.

more_horiz
deci pana la urma ma poate ajuta cineva si pe mine ?Problema index/group/member's 420978Problema index/group/member's 789378

more_horiz
$tefaN a scris:
white_mouse te-am repetat de cateva ori si vad ca nu ai inteles. Pentru a ti se oferi suport trebuie ca titlu subiectului sa fie legat de continutul sau.

Pana nu iti schimbi titlul nu vei primi nici un raspuns !

more_horiz
Deoarece autorul numai prezintă interes faţă de acest topic şi nu a schimbat titlul topicului in unul mult m-ai explicit sunt nevoit sa închid acest topic!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum