Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Personalizarea Tagurilor Code

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

05052011
Personalizarea Tagurilor Code

Descriere:
Salut Vizitator in acest mic tutorial am de gand sa iti explic cum poti personaliza tag-ul Code cu ajutorul codurilor css simplu si usor.

Pasul 1:
Mergem in Panou de administrare > Afisare > Imagini si culori > Culori > Foaie de stil CSS , iar acolo adaugam codul acesta.

Cod:

dl.codebox code{
padding:5px;
border-radius: 5px;
background: #f9f9f9;
border: 1px solid  #c7c7c7;}

Proprietatii cod:
padding - spatiu
border-radius - colturi rotunde
background - Culoarea fundalului
border: 1px solid #c7c7c7 - grosimea borderului si culoarea borderului

Tutorial pentru versiune phpbb3
Tutorial realizat de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ultima editare efectuata de catre Emanuel in Dum 8 Ian - 20:00, editata de 6 ori (Motiv : Reinoit de Emanuel)

Comentarii

Anonymous
Nu merge codul, l-am pus în CSS dar degeaba...
Razvan11
vezi acum am facut si o specificatie ca , codul nu merge pe toate versiunile , cred ca mergea pe phpbb2 dar eu nu ma ocup de versiunea acceea invechita ..
Emanuel
Pai?
Asta este un tutoraial de al meu , si din cate tin eu mine am adaugat tutorial by Emanuel, sau parca era tutorial realizat de :Emanuel.
Vreau sa adaugati din nou tutorial realizat de catre mine.
Si apropo sa mentionez ca este un "tutorial" , in gilimele de rigoare, defapt mai mult este un simplu cod cu niste explicati , de asemenea v-as ruga sa corectati naivitatile mele .
Razvan11
Da emanuel am corectat la acel tutorial ce era de corectat probabil clasa era de la phpbb2 nu am incercat eu am inlocuit cu ce.a de la phpbb3 , sincer sa iti zic nu stiu daca este un tutorial facut de tine deoarece eu personal nu am sters nici un copyright , dar daca tu zici asa o sa am incredere in spusele tale de aceasta data :d
Emanuel
Ce rost ar avea Razvan,sa-mi stric reputatia pentru 2/3 elemente css?
Daca nu era facut de mine imi vedeam de ale mele...
Dar este facut de mine Personalizarea Tagurilor Code 230108.
Anonymous
Ce e asa de greu un inspect element + background, border etc. (care le-am gasit la un search pe google)...
chillax
Emanuel, acel simplu cod nu apartine nimanui si nici tutorialul.
Faptul ca tu, ai spus cum sa introduca codul si ai tradus ce inseamna fiecare cod nu inseamna ca este al tau.
Emanuel
chillax a scris:
Emanuel, acel simplu cod nu apartine nimanui si nici tutorialul.
Faptul ca tu, ai spus cum sa introduca codul si ai tradus ce inseamna fiecare cod nu inseamna ca este al tau.

Ba da imi rezerv drepturile de autor.
Paul
Emanuel
are dreptate omu` nu este codu tau..
tu doar ai dreptul de tutorial nu pentru cod!
Emanuel
Paul a scris:
Emanuel
are dreptate omu` nu este codu tau..
tu doar ai dreptul de tutorial nu pentru cod!

Eu am facut codul;).
Cred ca stiu sa scriu cateva proprietati css.

Edit: Am facut mici modificari la tutorials.
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum