Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionProbleme cu sub forumurile EmptyProbleme cu sub forumurile

more_horiz
Probleme cu sub forumurile Nx0qv8

Priviti ce e incercuit. Am facut categorii cu subforumuri si nu-mi mai apare imaginea asta de la categorie Probleme cu sub forumurile Edit cand am subforumuri? Stiti care ar putea fi problema? Multumesc

descriptionProbleme cu sub forumurile EmptyRe: Probleme cu sub forumurile

more_horiz
Hai sa iti spun.. priveste atent in imagine si incearca sa compari zona forumurilor in care apare acea iconita de la forum si zona in care nu apare.
In momentul in care tu ai creat acele sub-forumuri .. ele se fixeaza intr-un anumit loc , impiedicand ca iconul forumului sa-si faca treaba , adica sa se auto-aseze in acea zona . Problema e din cauza sub forumurilor ... incearca sa le afisezi altfel .
Succes!

more_horiz
Dar cum sa le asez? am incercat si fara sa apara acele icon-uri de la sub forumuri si nu se schimba nimic :| Probleme cu sub forumurile 789378

more_horiz
Pana nu iti vei schimba titlul intr-unul mai explicit nu vei primi nici un raspuns de la mine sau de la alt membru !

more_horiz
Eu am pus titlul destul de bine si am explicat destul de bine in mesaj. Poate nu intelegi tu dar Mr.Nick de cum a inteles? Asa s-a intamplat si data trecuta la acea problema cand eu am explicat foarte bine in mesaj. Dar nah :-j Esti un pic mai greu de cap

more_horiz
Chaaz , te rog sa citeste de 2 ori inainte de a modera.
Venom , da-mi link-ul forumului tau prin PM.

more_horiz
Stiu ca mai e 1 ora pana se implinesc cele 24 de ore .. de la ultimul post ..dar trebuie sa-l ajut pe Venom.
Deci fi atent incearca sa modifici icon-urile la mesajele noi , vechi blocate , cu unele cu latimea mai mica...

more_horiz
Am gasit care era problema. Nu erau puse la icon-uri forum imagini pentru categorii. Oricum mersi mult Nick pentru ajutor ca fara tine nu mai incercam sa intru in administrare imagini Probleme cu sub forumurile 109884

Puteti inchide. Problema rezolvata

more_horiz
Topic rezolvat => Inchis

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum