Salut!Eu sunt alex si astazi o sa va prezint un program numit BumpTop.Acest program este de fapt un desktop 3D(cu efecte 3D,sa se inteleaga)care are o interfata destul de prietenoasa.
Download BumpTop :Link Sters: Link Ilegal/Piratat
Ultima editare efectuata de catre bugmafia2000 in Sam 21 Mai - 22:07, editata de 1 ori
Il stiu de mult, si nu prea imi place :thumbs down:
Edit: Eu ma refeream la program
hmm linkul acela nu e de pe siteul oficial! rog un coleg moderator sal stearga pentru ca e piraterie..
Bun tutorial bravo, o iesit destul de bine.
Acuma cateva atentionari.
@bugmafia2000 --> Alex, deci daca ai fi citit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a-i fi trebuit sa sti ca Piratajul este Ilegal pe acest forum. Acuma te lasam in pace dar data viitoare cand mai pui Linkuri Ilegale care contin programul X vei avea Warn. Asa ca dupa mine ar fi bine sa citesti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] inainte sa mai postezi tutoriale E.T.C.. Si tine minte Piratajul este Interzis!
Tutorial Acceptat! Mai asteptam din partea ta multe tutoriale.
@kira nu e pirataj,bumptop e un program vechi si numai exista,d-aia l-am reuploadat instalerul,deci iarta-ma daca am facut ceva rau,dar dupa mine nu am facut nimic ca program E VECHI,intelegi kira,daca dai la google "bumptop" pe site-ul oficial va scrie ca numai exista programul,deci...
@pau (acelasi lukru pe care i l-am spus si lui kira)
@bugmafia: Nu, programul se refera la pirataj, ci link-ul postat de tine :| Pune link-ul oficial.
Sper ca Administratorul @The Unique ti-a fost destul de clar in privinta cu ce am spus eu.
!!!Nu mai folosi cuvinte ca pe Cliente de Chat (MSN/Y!M/SKYPE) De exemplu "lukru" de la ultima linie adica
Cod:
@pau (acelasi lukru pe care i l-am spus si lui kira)
Edit: Eu ma refeream la program
SweetSam 21 Mai - 21:54