Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionnu sunteti conectat sau inregistrat script Emptynu sunteti conectat sau inregistrat script

more_horiz
Cum fac sa imi apara in fiecare categorie a forumului unde intru daca nu sunt inregistrat ca in imagine

nu sunteti conectat sau inregistrat script Regist10

descriptionnu sunteti conectat sau inregistrat script EmptyRe: nu sunteti conectat sau inregistrat script

more_horiz
Acest cod este copiat de pe acest forum. Nu este cine stie ce, dar romanul il ia pur si simplu si nu are bun simt sa ceara ca toti oamenii de pe aceasta planeta.

Creaza un widget si adauga:

Cod:

<style>
body {padding-top: 28px;}
#infobar
{
   background-color: #fafafa;
   border-bottom: 1px solid #d7d7d7;
box-shadow: 0px 0px 5px #f1f1f1;
   color: infotext;
   cursor: default;
   left: 0;
font-size: 14px;
   padding: 2px;
   position: fixed;
   text-align: left;
   top: 0;
   width: 100%;
   z-index: 32767;
}

#infobar span
{
   background: url(http://i42.servimg.com/u/f42/15/42/26/78/lightb10.png) no-repeat left;
   padding-left: 22px;
}

#infobar span a
{
   color: infotext;
   text-decoration: none;
}

#infobar:hover span a
{
   color: black;
}
</style><div id="infobar"><span>You are not logged in or registered. Please <strong><a href="/login">login</a></strong> or <strong><a href="/register">register</a></strong> to use the full functionality of this board...</span></div>

Seteaza permisiunile doar pentru vizitatori si cam atat.

=>Topic mutat la sectiunea corecta

descriptionnu sunteti conectat sau inregistrat script EmptyRe: nu sunteti conectat sau inregistrat script

more_horiz
unde anume creez acest widget?
la module si portal si widgeturi?
folosesc tema invision

more_horiz
Codul il adaugati unde doriti, se poate si in ambele.
Topic rezolvat ?

more_horiz
pai il bag intr-un widget dar cum fac sa imi si apara

more_horiz
Setati la:
Afiseaza widget-urile forumului : DA
si apoi il adaugati...
Nu stiu cum sa va explic mai bine.

more_horiz
Daca ati setat permisiunile pentru vizitatori. Va dati seama ca le apare doar lor, nu?

more_horiz
da, dar imi strica tema daca activez widget-urile

more_horiz
Păi ştergeţi restul widget-urilor şi lăsaţi-l doar pe acesta!

more_horiz
nu mai sunt alte widgeturi
indiferent ca sunt mai multe sau este doar 1 daca le activez mi se strica tema
sar putea sa fie si de la ea
este o tema invision modificata si nu cred ca merg pentru ca nu mi se vad daca le activez

more_horiz
Editeaza widgetul si seteaza "Nu" la optiunea "Utilizati un tablou tip".

more_horiz
este "NU" si nu merge

more_horiz
Incearca sa il adaugi in PA>General>Mesaje si emailuri>Anunturi.Apesi pe nu sunteti conectat sau inregistrat script Ajouter pui un nume la alegere si adaugi acolo codul.Apoi faci urmatoarele setari:
Activeaza anunturile : Da
Afiseaza anunturile : Toate paginile
Defilare : Dezactivarea
Sper ca tiam fost de ajutor.O seara placuta.

more_horiz
gata am rezolvat

more_horiz
Ciudat de nimeni nu s-a gandit pana acum sa se puie codul in Anunturi.
Topic rezolvat => Inchis!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum