Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Cum schimbi culoarea unui obiect in PS.

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

28122011
Cum schimbi culoarea unui obiect in PS.

Selectati 720p!Vizionare placuta!
Pentru intrebari,puteti deschide un subiect in sectiunea Soport Web Design.

Comentarii

Anonymous
Ma surprinzi cu aceste tutoriale. Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 230108

P.S. Legat de paths => http://translate.google.ro/#ro|en|poteci Da un click pe Play. Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 827527
Anonymous
Cuvantul se citeste asa cum se scrie Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 109884.Oricum bravo!
Anonymous
Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 85313 Nici Codin de la CM nu il poate pronunta.
Google nu ma ajuta deloc pentru ca nu pronunta corect din cauza "vocii".
Arvin
super am reusit acest tutorial bravo Edge vroiam sai schimb coloarea hainutei lui spider man si am reusit chiar sa schimbat
dragonX
Interesant tutorialul. GJ EDGE Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 827527 Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 827527 Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 827527
Anonymous
dragonX, data viitoare vă rugăm să evitaţi folosirea unui limbaj tip Chat-SMS, deoarece este considerat ca spam.
Mulţumim pentru întelegere!
Hissae2
Bravo Edge,ti-ai iesit foarte bine tutorialu.
Sies
Salutare , Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 827527

Modul mai simplu era să intrăm în Hue/Saturnation şi să selectăm culoarea dorită iar după luăm History Brush Tool şi selectam renderul/imaginea care doream să nu fie selectată. Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 333276
aoji2011
Interesant tutorialul.
mr.franta
Daca as fi gasit acest tutorial acum ceva timp......eu le-am invatat din gresala si curiozitate Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 109884
Valentin_CN
Noroace la toti Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. 351549032
Cum schimbi culoarea unui obiect in PS. Schimba%20culoarea%20masinii-art
Iata cu ajutorul acestei lectii: Schimba culoarea masinii Schimba culoarea masinii am realizat ceea ce vedeti mai sus.
Apropo pe site-ul lectii-photoshop.com poti gasi multe alte lectii utile!
Bafta!
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum