Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Mini-Hercule există!

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

25092012
Mini-Hercule există!

Andriy Kostash, un băiat din Ucraina, a reușit să inscrie un record mondial: la doar 7 ani, copilul poate să facă 4000 de flotări, fără să se oprească! Părintii spun că băiatul se antrenează pentru acest moment încă de la vârsta de 5 ani.
Micul Hercule cum este numit de presa mondiala spune ca :

” Îmi place să primesc premii nu contează valoarea lor sau cât de mari sunt, tatăl meu ma învățat să fiu un campion și asta sunt!”

Eu cred că are un tată cu adevarat genial, să-i impui fiului tău un asemenea regim și să-l tot stimulezi cu ideea de campion este absolut genială.

Nici nu va vine prin cap câți ani are, da doar șapte ani și face 4.000 de flotări consecutive, fără pauza.
Eu nu pot sa fac 200 și el face 4000...
În fine sa continuam, realizarea sa incredibila a fost consemnată în Cartea Recordurilor. Oficialii Guinness s-au deplasat la el în oraș ca să-l vadă cu ochii lor în acțiune.

Andriy a realizat cele patru mii de flotări în doua ore și jumătate și se antrenează pentru această reușita de la vârsta de 5 ani. Băiatul spune că, în apogeul antrenamentelor, a reușit să realizeze chiar și 6.000 de flotări. Sincer este foarte impresionant reușita sa.. unii culturiști cu 120 de kile de mușchi pe ei fac 1000 și pustiu a făcut de 6 ori mai mult.
Respect măi băiatule!

Comentarii

Niciun comentariu.
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum