Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Angry Birds Star Wars este disponibil in App Store Romania

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

08112012
Angry Birds Star Wars este disponibil in App Store Romania

Angry Birds Star Wars, jocul pe care Rovio l-a promovat in mod constant de cateva saptamani de zile, a fost lansat in sfarsit in App Store Romania pentru posesorii de iDevice-uri. Titlul are drept tema Star Wars-ul, celebrele pasari au fost concepute pentru a reprezenta personajele celebrei serii, iar daca este sa vorbim despre gameplay, atunci va spun ca Rovio a facut in joc o combinatie a stilurilor implementate in seria Angry Birds lansata pana in prezent in App Store.

A long time ago in a galaxy far, far away… a group of desperate rebel birds faced off against a galactic menace: the Empire’s evil Pigtroopers! Rebel birds, striking from a hidden base, have won their first victory against the evil Imperial Pigs. During the battle, Rebel spies managed to steal secret plans to the Empire’s ultimate weapon, the PIG STAR, and are racing to deliver the plans to the Rebel Birds. Now they need your help!

Angry Birds Star Wars este disponibil in App Store in doua versiuni, una pentru iPhone/iPod Touch (0.89) si una pentru tableta iPad(2.69).

Comentarii

Mitză
Pentru posesoti de iPhone/iPad si iPod Touch, eu am cumparat jocul si pot sa spun ca merita sa il luati si voi.
Paul
O intrebare.
La voi apare mai tarziu decat in franta?
Mitză
Jocurile apar prima data in App Store-ul USA, apoi apare in toate App Store-urile. Nu il găsești ?
Paul
Ba da , il gasesc dar faza e ca eu il aveam inainte sa apara in Romania, si de asta am spus, prima data in US store apoi cred ca prin tarile mai dezvolatate ca Franta Anglia, Australia etc ..
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum