Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionPanou logare . EmptyPanou logare .

more_horiz
Salut,

Am adaugat pe forumul meu un Panou de logare, dar acesta apare atat cand sunt logat, cat si atunci cand nu sunt logat.
Prespupun ca pot rezolva aceasta probleme, adica sa modific codul respectiv incat sa le apara acest panou doar vizitatorilor.Vreo idee, un cod ... ceva ?

Panou logare . CUmNu

Sigur exista un cod ceva, cum exista si cel pentru ascunderea unui link sau a unui text pana cand se posteaza in subiectul respectiv

Cod:

[hide]texttexttext[/hide]
, doar ca aici am nevoie de un cod care sa faca exact invers.

Multumesc !

descriptionPanou logare . EmptyRe: Panou logare .

more_horiz
Am o intrebare pentru tine:
De ce ti-ai facut un forum de support daca tu nu stii sa faci o modificare banala? Cum ii poti ajuta tu pe altii cand nu te poti ajuta pe tine? Panou logare . 230108

more_horiz
pai vezi ca sunt codurile alea in templateuri cu Begin switch user log in si log out si trebuie sa le pui intre codurile alea ! uite asta pui ca sa vada continutul cei care nu sunt logati

Cod:

<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->  continut  <!-- END switch_user_logged_out -->
si pentru useri logati

Cod:

<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->  continut  <!-- END switch_user_logged_in -->
dar vorba lui madalin de ce ai un forum de suport daca nu stii o chestie atata de banala ? : -?

more_horiz
Ok, multumesc de ajutor.O chestie banala, dar chiar nu imi dadeam seama care e problema, nu stiam din ce motiv apare si cand sunt logat si cand sunt un simplu vizitator.
FastCode, preferam putin ajutor decat o intrebare cretina, dar na.... unii sunt mult prea inteligenti si doresc sa pastreze aceasta intelepciune doar pentru ei.Chiar nu stiam care e problema, asa ca am zis ca cer ajutorul cuiva.Imi cer scuze ca am indraznit sa deschid un subiect aici, sincer, nu o sa mai fac aceasta greseala.

Multumesc !

more_horiz
Razvan, FastCode, Acest forum a fost creeat pentru a oferi suport tuturor, nu conteaza daca forumul lor se ocupa cu jocuri sau suportul, oricine poate deschide un subiect sa ceara ajutor, nu toti sau nascut invatati!

.Nick, imi cer eu scuze pentru aroganta celor doi, te asteptam sa ne ceri ajutor in orice problema ai.

Topic închis!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum