Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Deschiderea unui fisier psd

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

13032011

Un fişier PSD este straturi de a modifica cu uşurinţă fişierul imagine. Acesta conţine toate sursele de imagine pentru şablonul dvs. de web design. Pentru a gestiona fişiere de acest tip aveţi nevoie de software-ul Adobe Photoshop instalat pe computer. Puteţi face orice fel de personalizare folosind Adobe Photoshop, deoarece acest instrument puternic vă permite să modificaţi textul, culorile imagine, sau adăuga propriile fotografii la şablonul dvs. de web design şi de a salva datele imaginii optimizate pentru web.

Primul pas pentru gestionarea PSD fişierul dvs. este de a se deschide cu Adobe Photoshop. Este destul de uşor. Pentru a deschide fişierul PSD trebuie să selectaţi "File / Open" din partea de sus a meniului şi navigaţi la locaţia fişierului PSD. Un mod mai simplu de a deschide fişierul este de drag-and-drop-l de la browser-ul fişierul dvs. la Adobe Photoshop fereastră. De asemenea, dacă fişierele PSD de pe computer sunt asociate cu software-ul Photoshop, puteţi face dublu clic pe ea doar în browser fişierul dvs., iar acesta va fi deschis şi gata de utilizare.

Deschiderea unui fisier psd 124

NOTA: Daca in pc-ul dvs. nu se afla fonturile care le are fisierul psd acestea vor fi inlocuite cu altele.

Tutorial creat de $tefaN-Nu este permisa reproducerea fara acordul nostru.

Comentarii

Venom
Chiar bine explicat. Eu mai simplu dau click pe fisierul .psd Deschiderea unui fisier psd 230108
Nu e foarte complicat :fericit:
Anonymous
Pff.. Tutorial de clasa I Deschiderea unui fisier psd 2024423393 Parerea mea este ca daca stii a scrie un mesaj pe forum inseamna ca stii si a deschide un fisier psd. Deci, aproape toti cei care citesc acest mesaj stiu a deschide un fisier psd.
Paul
da dar poate sunt si incepatori care au PS-ul de vreo 3 zile..
eu cand am inceput nu stiam ce e aia brush si layer, deci..
Valentin_CN
PSD in sine semnifica PhotoShop Document. Deci fiind un document ce este unul original photoshop-ului acesta contine toate straturile (layers) din care este facut, toate efectele acestora si caracteristicile lor.
In principal fisierul psd se deschide in Photoshop, insa acesta poate fi deschis si in alte aplicatii Adobe, la fel cum si documentele AI (Adobe Ilustrator) sau alte formate de salvare se pot deschide in photoshop. Totusi uneori deschiderea lor in photoshop poate da eroare sau preintampinare ca documentul respectiv nu importa in photoshop toate schimbarile facute cu acesta in alta programa Adobe.
Ce tine de deschiderea psd-fileului, acesta poate fi deschis prin:
1-dublu click pe acesta,
2-Meniul File - Open, si
3 - muta cu ajutorul cursorului documentul psd din mapa in care se afla in fereastra deschisa a programei photoshop, ca si cum ai copia o imagine dintro mapa in alta.
Apropo daca doresti sa inveti photoshopul si sa gasesti diferite explicatii si exemple, intra in site-ul lectii-photoshop.com, este bun!
Cea mai usoara modalitate de a deschide un fisier psd este dublu click pe fisierul dorit,acesta va deschide automat photoshop-ul.
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum