Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Ce este BSoD sau ” ecranul albastru ” si cum stabilim cauza acestei probleme grave

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

14042011
Ce este BSoD sau ” ecranul albastru ” si cum stabilim cauza acestei probleme grave

Salut si bine vam gasit la un nou tutorial.
In acest tutorial, va este aratat ce este eroarea BSoD adica (Ecranul Albastru cu Texte Albe) si cum putem afla din ce cauza ne este data aceasta eroare grava.

O mica descriere:
Aceasta eroare poate proveni din mai multe cauze.
1. Hardware defect, memorie ram, HDD (Hard Disk) sau alte componente ale calculatorului, supraincalzirea componentelor (memorie ram, hard disk, procesor, chipset, E.T.C.)
2. Aproximativ 95% de mai multe ori doar din cauza memoriei si a Hard Diskului provoaca aceasta eroare BSoD.
3. Lipsa spatiului insuficient pe partitia in care Sistemul de Operare este instalat de mai multe ori pe partitita [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , in partitia [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] avem nevoie de cel putin 5% spatiu liber in orice moment...
5. Softuri sau Jocuri care nu functioneaza corect sau nu sunt instalate corect.
6: Virusi, Troieni, Spyware
7. Jocurile piratate (nu toate), aceste jocuri pot instala drivere ce pot intra in conflict cu driverele pe care voi le aveti deja instalate in PC (Calculator). Sau de mai multe ori sunt cativa gameri grabiti care isi instaleaza jocurile repede fara sa fie atenti ce bifeaza si ce debifeaza sau ce atentie le da acel joc.
Mai jos veti gasi o imagine cu o eroare BSoD, sa vedeti si voi la ce ma referam. Imaginea de jos este doar un exemplu, la voi poate ca va spune din alte cauze.

Imagine:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pentru a vedea cum se face si pentru mai multe detalii vizionati tutorialul de mai jos.
Pentru confortul vostru Tutorialul Video este in Limba Romana si se poate vizualiza in HD ( High Definitons )

Vizualizare Placuta!

Tutorial by Kira. Copyright ® 2010-2011. Toate Drepturile Rezervate!

Ultima editare efectuata de catre Kira in Joi 14 Apr - 21:33, editata de 1 ori

Comentarii

Anonymous
mas1NNNa
gj
all.yn10
AM o problema cu calculatorul cand vreau sa vizualizez pe youtoube filmulet,orice

imi apare ecranul albastru si imi da aceasta eroare :"nv4_disp"

am placa video nvidia 8400 GS 512,Microsoft Windows Xp profesional (32-bit),

memory ram 1,5GB, AMD Athlon(tm) 64 processor 3800 +
Anonymous
mas1NNNa, va rugam sa numai folositi limbajul SMS, in caz contrar voi fi nevoit sa va acord warn!
Mulţumesc pentru înţelegere!
1x-Mustrare
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum