Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

HTML - Afisarea barei de navigare mai sus de logo

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

27042011
HTML - Afisarea barei de navigare mai sus de logo

Buna seara. In acest tutorial va voi explica cum sa faceti in asa fel ca bara dvs de navigare sa fie afisata mai sus de logo. Aceasta schimbare va darui forumului o unicitate pentru ca inca nu ati intilnit multe forumuri de asa gen. Info: Realizabil doar pe PhpBB2 si PunBB. Urmariti pas cu pas cum se poate realiza astfel de schimbare a design-ului in interiorul forumului dvs.

Pentru PhpBB2

1. P.A. => Afisare => Template-uri => General.

2. Click pe butonul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine](Modifica) care il gasiti in drept cu overall_header.

3. Gasiti codul:

Cod:

<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
 <tr>
 <td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
 </tr>
 </table>

Dupa care dati cut si paste intre:

Cod:

</p>
 </div>
 </div>
 <!-- END hitskin_preview -->

Si

Cod:

<!-- BEGIN switch_login_popup -->
 <div id="login_popup">

4. Click Inregistrare apoi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine](Publica).

Pentru PunBB

1. P.A. => Afisare => Template-uri => General.

2. Click pe butonul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine](Modifica) care il gasiti in drept cu overall_header.

3. Gasiti codul:

Cod:

<div id="pun-head">
 <div id="pun-navlinks">
 <ul class="clearfix">
 <li>{GENERATED_NAV_BAR}</li>
 </ul>
 </div>
 </div>

Dupa care dati cut si paste intre:

Cod:

</form>
 </div>
 </div>
 </div>
 <!-- END switch_login_popup -->

Si

Cod:

<a id="top" name="top" accesskey="t"></a>
 <div class="minwidth_IE">
 <div class="layout_IE">
 <div class="container_IE">
 <div class="pun">

4. Click Inregistrare apoi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine](Publica).

Tutorial scris de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Copyright Extrem-Tutorials.com - Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa fara acordul autorului.

Comentarii

Anonymous
Un tutorial perfect pentru incepatori HTML - Afisarea barei de navigare mai sus de logo 288104 Multumim de tutorial ! HTML - Afisarea barei de navigare mai sus de logo 827527
Anonymous
Cu mare placere. Ma simt ca acasa aici si voi posta si alte tutoriale.
Venom
Am si eu o problema! Am observat ca multe dintre coduri trebuie adaugate in template-uri. Eu am un forum cu un prieten dar forum-ul e creeat de el asa ca eu cand vreau sa pun un cod in template nu am acces. Este vreo metoda ca sa am acces si eu la template-uri ? Ziceti-mi va rog tare mult! Multumesc!
Anonymous
Venom - nu. HTML - Afisarea barei de navigare mai sus de logo 230108 Din pacate nu.
Anonymous
Multumim Gassy foarte frumos codul
Clik
Foarte frumos acest tutorial,bravo !!
iAngel
Multumim pentru cod,unei persoane cu phpbb2 sau punbb ii e de folos!
Mykey
Un tutorial foarte bun domnule , Gassy!Va multumim
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum