Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionCodul pentru a muta reclamele jos. EmptyCodul pentru a muta reclamele jos.

more_horiz
Salut , mi-ati putea spune si mie codul cu care ati reusit sa bagati reclamele in footer?Daca nu intelegeti despre ce vorbesc , aveti o imagine mai jos.

Codul pentru a muta reclamele jos. Unledxw
Spoiler :

Multumesc anticipat!

descriptionCodul pentru a muta reclamele jos. EmptyRe: Codul pentru a muta reclamele jos.

more_horiz
Bună seara,
Acele reclame sunt nişte optimizări ADSENSE, pentru bani. Sunt adăgate special pentru Extrem Tutorials, deci nu sunt publice.

descriptionCodul pentru a muta reclamele jos. EmptyRe: Codul pentru a muta reclamele jos.

more_horiz
Pai si sus va disparut , cum asa

more_horiz
Reclamele au disparut sus doar la membri conectati. Ele sunt inca vizibile membrilor care sunt deconectati sau fara cont.

more_horiz
si cum ati facut cel lucru , ca mie in pa imi spune , doar Toti , sau membri si invitati , numi zice doar invitati , cred ca numa la phpbb3 se poate :-?

more_horiz
Le puteţi dezactiva doar pt. membrii şi invitaţi bifând "Activeaza reclamele : Membri şi invitaţi".

more_horiz
Sankez a scris:
Reclamele au disparut sus doar la membri conectati. Ele sunt inca vizibile membrilor care sunt deconectati sau fara cont.

more_horiz
Asta este singura posibilitate pe platforma FG. Daca doriti sa dispara definitiv, trebuie sa platiti bani(credite).

more_horiz
Gabriel vrea sa puna reclamele in Footer,nu sa le elimine!
Incercati acest tutorial,poate va ajuta!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

more_horiz
Mai , eu zic , ca cum ati facut sa despara la cei conectati ? Ca eu nu pot .. ori le elimin la toti , ori numa la Administrarori.

more_horiz
Biino,va rog sa deschideti un subiect separat legat de problema dvs!

more_horiz
Problema este rezolvată?

more_horiz
Deoarece autorul nu mai prezintă niciun interes faţă de acest topic, trecând mai mult de 7 zile de la ultimul răspuns al acestuia, topicul va fi închis şi marcat ca rezolvat!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum