Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionCum Pot Pune Reclama Sub Profil ? EmptyCum Pot Pune Reclama Sub Profil ?

more_horiz
utiati : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
dupa ce imi spuneti codu sa mai spuneti si unde il bag
Multumesc Anticipat !

descriptionCum Pot Pune Reclama Sub Profil ? EmptyRe: Cum Pot Pune Reclama Sub Profil ?

more_horiz
RaduMan96, vă rog să nu mai folosiţi pentru fiecare cuvânt câte o literă majusculă!

Am observat că aţi deschis un topic şi pe Forumul de suport român : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , tot mai doriţi să aflaţi răspunsul la problemă?

descriptionCum Pot Pune Reclama Sub Profil ? EmptyRe: Cum Pot Pune Reclama Sub Profil ?

more_horiz
dar acolo imi zice tot sa modific si de fiecare data nu gasesc
am zis ca poate stiti voi

more_horiz
Pentru ca puteti adauga reclama sub profil doar la Phbb2 si Punbb,deoarece aveti template-ul view_topic_body.

more_horiz
pai eu am phpbb2 va trebui viewtopic_body pentru a-l modifica?

Ultima editare efectuata de catre Edge in Lun 14 Noi - 0:09, editata de 1 ori (Motiv : Editat)

more_horiz
Ca să puneţi acea reclamă sub profil trebuie să modificaţi acel template, ce vă este neclar?

more_horiz
Deoarece autorul nu mai prezintă niciun interes faţă de acest topic, trecând mai mult de 7 zile de la ultimul răspuns al acestuia, topicul va fi închis şi marcat ca rezolvat!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum