Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptioncum pun home about profil in stanga forumului ? Emptycum pun home about profil in stanga forumului ?

more_horiz
am pus un link dar nu ma lasa sa-l pun ca zice ceva de 7 zile sa astept ...bla bla bla
este o team de emanuel facuta
este o tema facut de emanuel tot pe ET
im puteti si mie cum pot pune alea din stanga forumului ? adica atunci cand dai pe scrol alea sa nu ramama in urma sa ''sa vina cu tn'' daca ma inteleg

eti cum pun home about profil in stanga forumului ? 109884

descriptioncum pun home about profil in stanga forumului ? EmptyRe: cum pun home about profil in stanga forumului ?

more_horiz
Data viitoare incearca sa scrii cat mai Romaneste de-abia am reusit sa descifrez ce vroiai.
Bun sa revenim la problema ta.
Pune codul din spoiler in overall_header (P.A => Afisare => Template-uri => General => overall_header)

Spoiler :

descriptioncum pun home about profil in stanga forumului ? EmptyRe: cum pun home about profil in stanga forumului ?

more_horiz
ma ionutz asta ar insemna sa sterg totu ce am facut pana acuma
nu imi poti da doar partea cu alea ?

more_horiz
RaduMan96, veţi primii o mustrare pentru modul în care cereţi suport(limbajul folosit) şi pentru folosirea limbajului de tip chat (''sa vina cu tn'' ) . Numai bine!

more_horiz
si adica mai ma ajuta careva
?

more_horiz
nam inteles nimic , ce imagini ? Fa un print

more_horiz
pune forumu la profil!

more_horiz
Mai persista problema dvs?

more_horiz
Deoarece autorul nu mai prezintă niciun interes faţă de acest topic, trecând mai mult de 7 zile de la ultimul răspuns al acestuia, topicul va fi închis şi marcat ca rezolvat!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum