Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionNu-mi apare numele la Ultimele Mesaje  EmptyNu-mi apare numele la Ultimele Mesaje

more_horiz
Salut, am o problema legata de ultimile mesaje

nu apare numele dupa ce postez .. oare de ce ?

Multumesc!!

descriptionNu-mi apare numele la Ultimele Mesaje  EmptyRe: Nu-mi apare numele la Ultimele Mesaje

more_horiz
Te rog arata o previzualizare !

descriptionNu-mi apare numele la Ultimele Mesaje  EmptyRe: Nu-mi apare numele la Ultimele Mesaje

more_horiz
ce nu intelegi din ce-am spus?

more_horiz
Banuiesc ca vorbiti despre numele utilizatorului care a fost ultimul care a postat in sectiunea respective. Mai banuiesc inca, faptul ca e din cauza unor coduri din tema ce are proprietatea display cu valoarea none. Nu-mi apare numele la Ultimele Mesaje  333276

more_horiz
cauta in css asta

Cod:

dd.lastpost span, ul.topiclist dd.searchby span, ul.topiclist dd.info span, ul.topiclist dd.time span, dd.redirect span, dd.moderation span {
display: none !important;
 }
si stergel !

more_horiz
Multumesc foarte mult Razvan

topic rezolvat

more_horiz
placerea de partea mea

more_horiz
Topic rezolvat => Inchis!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum