Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionProfil in tabel. EmptyProfil in tabel.

more_horiz
Salut extrem-tutorial.Cum as putea incadra si eu profilul(utilizatorilor) intr-un tabel?Ca in imagine:
Profil in tabel. 9uri9d

Adica cum este pe acest forum.Si daca se poate sa fie si avatarul intr-un tabel.Presupun ca trebuie sa bag un cod in viewtopic_body.Dar ce cod?

descriptionProfil in tabel. EmptyRe: Profil in tabel.

more_horiz
Andrei-Catalin a scris:
Salut extrem-tutorial.Cum as putea incadra si eu profilul(utilizatorilor) intr-un tabel?Ca in imagine:
Profil in tabel. 9uri9d

Adica cum este pe acest forum.Si daca se poate sa fie si avatarul intr-un tabel.Presupun ca trebuie sa bag un cod in viewtopic_body.Dar ce cod?

Raspunde cineva?

more_horiz
Profil in tabel. Messag10Andrei-Catalin, vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioadă de 24 de ore de la ultimul mesaj. Pentru eventuale corectări folosiţi butonul "Editează"!
Mulţumim pentru întelegere!

si vreau sa va reamintesc ca sunt sarbatorile acuma cine credeti ca sta sa va raspunda zilele astea problemelor dumneavoastra ?

more_horiz
razvan. a scris:
Profil in tabel. Messag10Andrei-Catalin, vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioadă de 24 de ore de la ultimul mesaj. Pentru eventuale corectări folosiţi butonul "Editează"!
Mulţumim pentru întelegere!

si vreau sa va reamintesc ca sunt sarbatorile acuma cine credeti ca sta sa va raspunda zilele astea problemelor dumneavoastra ?
Pentru ca au trecut sarbatorile imi raspunde si mie cineva?

more_horiz

Cod:

.postprofile {border:1px solid red;}
iti stilizezi tu cum vrei !

more_horiz
Utilizator banat,topic inchis.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum