Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Iphone 5 cum nu ati mai vazut pana acum

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

16022012
Iphone 5 cum nu ati mai vazut pana acum

Cei de la Apple, anunta ca in viitorul apropiat vor lansa un nou Iphone cu tehnologie de ulima generatie , pana acum nu s-au decis in legatura cu aspectul acestui telefon. Cel mai probabil vor sa ne surprinda cu un telefon mult mai inteligent decat Iphone 4 S. Noua infatisare a noului Iphone, a fost postata pe site-ul Youtube, ceea ce este prezentat pare mai mult ceva creat pe calculator decat ceva real.

Cei drept, pretul nu va fi unul ieftin, avand in vedere complexitatea si originalitatea noului dispozitiv. Inca nu se stie data cand va aparea Iphone 5, cel mai probabil va fi lansat la sfarsitul anului 2012.

Comentarii

Mitză
Acum cateva zile ne certam in ora de sport ca a aparut iPhone 5, uni ziceau ca cel mai nou e iPhone 4S, iar alti sustineau ca exista varianta 5.
Oricum, este foarte interesant modelul.
Paul
Nu este asta iphone5!
iphone5 este la fel ca iphone4S fara nici un buton...si de 2ori mai subtire!
Anonymous
Eh ce as vrea si eu un iPhone. Iphone 5 cum nu ati mai vazut pana acum 85313 Poate intr-un an fac si eu de un 3GS sau 4. Iphone 5 cum nu ati mai vazut pana acum 109884
Iphone 5 nu mai are butonul din mijloc si...cam atat stiu despre el.
Zeus
Paul, inca nu se stie sigur cum va arata noul Iphone. Iphone 5 cum nu ati mai vazut pana acum 230108
Paul
Eu am vazut prototip de Iphone5..
Lasa Edge ca poate la vara iti aduc eu un iphone3 la vreo 2 milioane nou:>
iAngel
Eu peste 2 saptamani e sigur ca o sa am IPhone 3,un var vrea sa il dea,si eu iam spus saa facem schimb,si a acceptat!Arata super si acest IPhone 5!
Delight
Iphone 5 e fara acel buton Iphone 5 cum nu ati mai vazut pana acum 230108
Ionut Ilie
Foarte tare!Are un design interesant.Deoarece are acel ecran pentru ambele parti s-ar putea juca multe jocuri in doi. Iphone 5 cum nu ati mai vazut pana acum 560224 Iphone 5 cum nu ati mai vazut pana acum 560224
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum