Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionmodificare interiorul subiectelor  Emptymodificare interiorul subiectelor

more_horiz
buna seara,m-am hotarat sa fac un forum pentru fete
si am schimbat infatisarea forumului folosind niste imagini
dar ele apar peste tot in forum vreau doar sa apara doar la categoriile forumuilor nu peste tot

am facut un printscreen sa va arat

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

descriptionmodificare interiorul subiectelor  EmptyRe: modificare interiorul subiectelor

more_horiz
Unde ai pus acele imagini?

descriptionmodificare interiorul subiectelor  EmptyRe: modificare interiorul subiectelor

more_horiz
le-am pus in CSS cu acest cod

Cod:

td.row1, td.row3.over:hover{
background-image: url(http://i42.servimg.com/u/f42/14/12/03/12/fata210.png) !important;
}
td.row2, td.row3, td.row1.over:hover{
background-image: url(http://i42.servimg.com/u/f42/14/12/03/12/fata210.png) !important;
}

td.row3:hover{
}

vreau ca ele sa ramana doar pe prima pagina index_box parca

more_horiz
Pai ca sa le pui la categorii poti pur si simplu sa le pui din administrare imagini din p.a.

more_horiz
o sa incerc
edit : nu imi arata in p.a unde sa pun imaginile
eu am phpbb2

Ultima editare efectuata de catre fraNNNta in Joi 16 Feb - 20:24, editata de 1 ori

more_horiz
Nu conteaza versiunea Panoul de Administrare este acelasi.
Panoul de Administrare -> Afisare -> Imagini si culori -> Administrare imagini -> Mod Avansat -> Dai mai jos pana gasesti "Imaginea de fundal a tabelelor:"

more_horiz
nu am rezolvat.se poate rezolva din viewtopic_body?
daca da cum?

more_horiz
» Topic mutat la sectiunea corecta

more_horiz
Nu imi plac oamenii care cer suport pentru aceeasi problema pe 100 de forumuri hotarastete .. si urmeaza instructiunile de pe un forum nu de pe mai multe !

more_horiz
rezolvat datorita lui razvan

more_horiz
Topic închis şi marcat rezolvat!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum