Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Pareri Windows 8

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

19022012
Pareri Windows 8

Windows 8 va fi revelatia sistemelor de operare

Microsoft a publicat informatii pe internet despre urmatorul Windows. Windows 8 va fi o revelatie in materie de de sistem de operare.
Informatiile fac referire la rapiditate de procesare a sistemului de operare. Aprinderea computerului va fi mult mai rapida decat predecesorul sau, in unele cazuri computerul va fi aprins instantaneu.

O alta facilitatea a Windows 8 va fi recunoasterea proprietarului PC-ului. Adica computerul se va aprinde cand iti va simti prezenta si logarea se face prin intermediul recunoasterii faciale.
Va avea o conectivitate imbunatatita si poate sustine interfete touch screen, cu 3D si TV wireless.

Parere mea personala despre Windows 8 este ca va fi in pas cu tehnologia, dar pare o lucrare destul de dificila pentru un sistem de operare ce va fi activ pe PC-uri si laptop-uri..

Comentarii

Anonymous
Seamana cu Linux.
Eu am un prieten cu Nokia Lumia si are windows mobile 8. Este exact ca acesta.
Mie nu imi place. Desigur,este flash, dar tot windows 7 si XP sunt cele mai bune.
Topic mutat într-o secţiune potrivită!
BogdaneL
Acest windows din cate am auzit este touchscreen dar pentru el iti trebuie si un monitor dotat cu touchscreen. Pareri Windows 8 230108
Anonymous
Da. Am vazut la magazinul de unde mi-am luat eu PC-ul.
Vreo 11.000 ron. (11 milioane in banii vechi).
Totusi merge si pe monitoare fara touch, dar e mai greu.
Imi si imaginez stand cu monitoru pe genunchi si cu tastatura ca acordeonu. Pareri Windows 8 330250 Pareri Windows 8 141
Eu voi ramane oricum pe Win.7
Makoto
Edge a scris:
Da. Am vazut la magazinul de unde mi-am luat eu PC-ul.
Vreo 11.000 ron. (11 milioane in banii vechi).
Totusi merge si pe monitoare fara touch, dar e mai greu.
Imi si imaginez stand cu monitoru pe genunchi si cu tastatura ca acordeonu. Pareri Windows 8 330250 Pareri Windows 8 141
Eu voi ramane oricum pe Win.7

Vorba ta... Tot mai bine cu Win.7 Pareri Windows 8 827527
cimbilu
EU folosesc sistemul de operare WINDOWS 8 si vreau sa spun ca sistemul meu este o config 2RD a doua generatie! UN Pentium 4 la 3000 MHz cu HT FSB 800Mhz si incapabil de virualizare, 2Gb ddr2 la 667Mhz, HD 160Gb Samsung 7400rotatii pe minut, Placa video Intel Q965/963 intel GMA 3000 cu 256Mb, Gigabyte Lan RTL, DVD-ROM. Sistemul de operare are niste buguri mari dar le evit prin modificarea registrilor! Merge brici la config care o am. Fata de Windows 7, Windows 8 stie sa se adapteze la configuratia computerului, si in idle sta cuminte. Nu mananca din memoria ram! Puneti-va windows 8 si o sa vedeti si voi! L-am lasat deschis o zii intreaga fara sa fac nimic! Si surpriza! Windows-ul mergea foarte usor! Nu se blocase sa sa mearga foarte greu! Windows-ul 7 si Windows XP au fost ingenunchiate la chiestia asta! Eu fiind meserias de genul meu am vrut sa vad cei cu Windows 8! Parerea mea este ca acest metro chiar merita FOLOSIT CHIAR SI FARA TOUCH! lUATIL CU INCREDERE! chiar va sfatuiesc!  Pareri Windows 8 247393   . WINDOWS 8 este
Pareri Windows 8 2486224328

~ emoticoane in exces eliminate
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum