Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionProblema Raspuns rapid [phpbb3] EmptyProblema Raspuns rapid [phpbb3]

more_horiz
Vreau sa stiu cum schimb backgroundul la raspunsuri rapide ?

Si daca stiti cum fac sa schimb culoarea principala ( alb ) cand scrii mesaje in alta ?

descriptionProblema Raspuns rapid [phpbb3] EmptyRe: Problema Raspuns rapid [phpbb3]

more_horiz

Cod:

#text_editor_textarea{
-moz-border-radius: 10px;
-webkit-border-radius: 10px;
 border-radius: 10px;
 border: 1px solid #1675bc;
 background: #FF0000 no-repeat bottom right;}

background: #FF0000 no-repeat bottom right;}

Aici trebe sa modifici ,la #ff000.

descriptionProblema Raspuns rapid [phpbb3] EmptyRe: Problema Raspuns rapid [phpbb3]

more_horiz
Edit : Nu imi merge !

more_horiz

Cod:

textarea.inputbox {
    background: url(IMAGINE);
    width: 85%;
}

Incearca asta.

more_horiz
Nu poti sa imi dai cu culoare nu cu imagine ?

more_horiz
Mutat in sectiunea corespunzatoare.

Cod:

textarea.inputbox {
    background: #CACACA);
    width: 85%;
}

#CACACA = codul de la culoare.

more_horiz
Nu merge , poate nu ati inteles ..
Mie caracterele mi se vad cu alb , iar backgroundul la raspuns rapid este alb , iar eu vreau sa schimb si culoarea textului care e tot alba si culoarea backgroundului de la raspunsuri rapide

more_horiz
Introduceţi în CSS:

Cod:

#text_editor_textarea.inputbox{
color: #culoare;
background: #culoare;}

Codul "color: #culoare;" setează culoarea scrisului iar celălalt al background-ului.

more_horiz
Eu am acelasi cod ca si al lui Keir :

Cod:

background: #culoare;}

Imi cer scuze daca nu ajuta dar ...Asta e!Codul se adauga ca si dupa spusele lui Keir in Foaie de Stil CSS , iar color: #culoare inlocuiti cu ce culoare doriti si cu backgorund la fel.

more_horiz
Rezolvat?

more_horiz
Deci, codul este așa:

Cod:

background: #culoare;
}

în loc de culoare vei introduce valoarea dorită. De exemplu:

Cod:

color: #3f4345;
background: #3f4345;}

more_horiz
Considerat rezolvat ! Ar fi frumos sa ne raspundeti si voi noua atunci cand va intrebam daca este rezolvat ca altfel vreti sa vi se raspunda in urmatoarea secunda daca este posibil !

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum