Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionRealizare formular in HTML EmptyRealizare formular in HTML

more_horiz
Buna seara,
De ceva timp incerc sa realizez un formular simplu in HTML care sa preia o sugestie/informatie si sa o afiseze pe aceiasi pagna (ca la blog), dar nu vreau sa folosesc decat HTML-ul. Pot? Toate explicatiile citite imi cer un url... . Eu momentan imi creez un site in HTML, dar nu este gazduit pentru ca nu este gata. Pot face asa ceva?
Multumesc

descriptionRealizare formular in HTML EmptyRe: Realizare formular in HTML

more_horiz
Bună seara,

Nu prea vă înţeleg. Puteţi fi puţin mai explicit?

more_horiz
Buna dimineata,
O sa incerc: Pe una din paginile site-ului as vrea ca vzitatorii sa poata lasa mesaje, sugestii, observatii, care sa fie afisate pe pagina.(asa cum lasi un comentaru la un articol). Problema mea este faptul ca siteul meu este realizat doar in HTML, fara CSS, php, sau altele.
Am scris urmatorul cod care im transmite totul pe mail:

Puteţi face observaţii, sugestii, aprecieri sau propuneri şi voi încerca să vă răspund în cel mai scurt timp.

Numele:
Categoria:

Vreau sa stiu cum sa il modific astfel incat sa incarce direct pe pagina.
Multumesc
PS. Observ ca mi se creeaza direct formularl, desi eu am trmis codul HTML

Ultima editare efectuata de catre Linet in Mar 28 Feb - 6:29, editata de 1 ori (Motiv : afisare formular)

more_horiz
Bună dimineaţa,

Păi îl puteţi amplasa în Generalităţi sau intr-un anunţ, widget...

more_horiz
Linet, forumularul a aparut pentru ca acest forum are activat codurile HTML in mesaje.

Il mai puteti amplasa intr-o pagina HTML sau sa il puneti undeva in templateuri.

more_horiz
Multumesc, dar se pare ca nu reusesc sa va transmit ceea ce vreau sa fac. Acest formular l-am creat in una din paginile site-ului si mi-l arata si acolo. Intrebarea mea este: Cum modific codul astfel incat informatiile trimise pe mail sa mi le afiseze direct pe pagina inaintea formularului.

more_horiz
Din cate stiu este imposibil acest lucru. Si v-as ruga ca pentru fiecare de acum in colo sa deschideti un topic nou.

more_horiz
Bună seara,

Modificarea informaţiilor de expediere a conţinutului ţin de baza de date, ceea ce platforma Forumgratuit nu oferă până în prezent. Topic închis şi marcat rezolvat!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum