Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Te simti supravegheat pe Internet? Afla in 2 secunde cine iti urmareste miscarile.

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

04032012
Te simti supravegheat pe Internet? Afla in 2 secunde cine iti urmareste miscarile.

Te simti supravegheat pe Internet? Afla in 2 secunde cine iti urmareste miscarile. Images?q=tbn:ANd9GcRhQP2EIr1GuvydDZAiXheCPe8a1zWra6IEG1Q-uZM23vcGDuKTNATe simti cumva supravegheat/a pe internet?Poti afla in 2 secunde cine iti urmareste fiecare miscare!
Cei ce au creat si Firefox , adica compania Mozilla , au creat un add-on nou care le permite sa vada cine este cu "ochii pe ei" cand vor sa navigheze liberi pe internet.

Miscarea a aparut in aceeasi saptamana in care Google a venit cu controversata lui politica privind confidentialitatea, construita pentru a atrage mult mai multe date business-ului din publicitate AdWords, evaluat la 28 de milioane de dolari in 2010.

Add-on-ul Collusion le permite "weberilor" mici si mari , sa inchida cortina , cum ar veni in fata firmelor de advertising web dupa cum Gary Kovacs, CEO au declarat la Mozilla.Deci , prin urmare , de acum , utilizatorii de Internet vor putea sa vada cine ii urmareste in timp ce ei se relaxeaza pe vreun site.

Firefox , de la compania mozila este al doilea cel mai folosit browser din lume , pozitia fiind insa amenintata de cei de la Chrome de la Google.
Add-on-ul a fost lansat la conferinta TED , de catre Gray Kovacs , si este un produs official al lui Mozilla.

Descarca aplicatia de aici

Comentarii

Mr.Crazy
E copy/paste dar bravo ca ai adus la cunostinta membriilor acestui forum.

Un link catre aceea aplicatie?
Delight
Pentru informarea ta , nu este copy , si nici paste.Am rescris acest articol special pentru Extrem-Tutorials.
Zeus
Am adaugat un link pentru a putea descarca aplicatia.
Mr.Crazy
Alex a scris:
Pentru informarea ta , nu este copy , si nici paste.Am rescris acest articol special pentru Extrem-Tutorials.

Tin sa te contrazic... am gasit aceasta stire pe interent...e apropape la fel... doar ca fragmentele sunt putin inversate + adaugarea/scoaterea unor cuvinte...
Daca imi este permis pot sa postez link'ul.
Razvan11
posteaza linku
Mr.Crazy
Zeus
Nimeni nu stie de unde este informatia. Mr.Crazy, dupa cum observi, articolul acesta a fost scris de un blog englez. Yoda.com doar a tradus articolul in romana. Plus ca nu se percep drepturi de autor pe articole, daca s-ar percepe asa ceva, nu ar mai exista site-uri de stiri (Protv, CNN, BBC News, Antena1 si asa mai departe).

Ar fi ceva dea dreptul stupid, ca cineva sa perceapa drepturi de autor pentru un articol care nu ii apartine. Dar totusi ar trebui adaugata o sursa.
Paul
Sursa obligatorie deacum inainte!!
Se dau drepturi de autor Justin dar trebuie facut in asa sa fel sa nu fim contactati de vreun blog/site sau sa fim dati in judecata!
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum