Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Facebook a devenit inaccesibil in Europa

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

07032012
Facebook a devenit inaccesibil in Europa

Din nefericire, site-ul facebook a devenit inaccesibil in aceasta dimineata. Gruparea Anonymous a amenintat de mai multe ori de la inceputul anului ca va ataca Facebook.
Facebook a picat in UE, ne se stie cat de grava este problema, insa acum a devenit functionabil facebook.

Exista, de asemenea zvonuri ca Facebook nu functioneaza nici in Egipt, Africa de Sud si Emiratele Arabe Unite, chiar daca acestea sunt mai greu de verificat.
Facebook nu a fost functionabil pe PC, insa pe telefoanele inteligente (Iphone si BlackBerry), a functionat facebook.
Anonymous nu este la primul atac, si in nici un caz la ultimul. Ei au demonstrat deja ca pot sparge orice site de pe planeta, ei de fiecare data gasesc vulnerabilitati in securitatea site-urilor.

Comentarii

Aham...Asa cum spui tu:))Iar eu akm chiar sunt pe el Facebook a devenit inaccesibil in Europa 109884 bafta ...cred ca au reusit sa il salveze l`au reparat;)...
Mr.Crazy
Si eu sunt pe sunt pe FB...merge..ma bucur ca nu a fost ceva grav.
Mr.Crazy a scris:
Si eu sunt pe sunt pe FB...merge..ma bucur ca nu a fost ceva grav.

L`au reparat aia doar nu sunt asa de ~Cuvant Jicnitor Cenzurat~ Facebook a devenit inaccesibil in Europa 109884
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum