Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionEliminare buton casuta de cautare EmptyEliminare buton casuta de cautare

more_horiz
Cum pot scoate butonul "cautare" de la casuta de cautare?
Eliminare buton casuta de cautare XE2ld

Am incercat cu input.button2 dar erau eliminate si alte butoane. Eliminare buton casuta de cautare 437224

Ultima editare efectuata de catre FastCode in Joi 8 Mar - 20:54, editata de 1 ori

descriptionEliminare buton casuta de cautare EmptyRe: Eliminare buton casuta de cautare

more_horiz

Cod:

#search-box input.button2 {
display: none;
}
am sa iti zic si de ce am facut asa .. cand ai astfel de structuri

Cod:

<div class="ceva" id="ceva2"></div> sau <div class="ceva3"><p class="ceva4"></p></div>
si acele clase sau iduri ceva2 si ceva4 mai exista si la alte elemente pe pagina ta pentru a le personaliza doar intr-un loc folosesti clasa de care apartin in cazul nostru ceva2 si ceva4 apartin de ceva respectiv ceva3 , sper ca ai inteles ..

descriptionEliminare buton casuta de cautare EmptyRe: Eliminare buton casuta de cautare

more_horiz
Multumesc mult Razvan.
Puteti inchide topicul.

more_horiz
Topic inchis si marcat rezolvat!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum