Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionTop 10 concept Samsung Galaxy-S III EmptyTop 10 concept Samsung Galaxy-S III

more_horiz
10.
Top 10 concept Samsung Galaxy-S III Top-10-concepte-samsung-galaxy-s-iii-galerie-foto_15
9.
Top 10 concept Samsung Galaxy-S III Top-10-concepte-samsung-galaxy-s-iii-galerie-foto_16
8.
Top 10 concept Samsung Galaxy-S III Top-10-concepte-samsung-galaxy-s-iii-galerie-foto_13
7.
Top 10 concept Samsung Galaxy-S III Top-10-concepte-samsung-galaxy-s-iii-galerie-foto_17
6.
Top 10 concept Samsung Galaxy-S III Top-10-concepte-samsung-galaxy-s-iii-galerie-foto_12
5.
Top 10 concept Samsung Galaxy-S III Top-10-concepte-samsung-galaxy-s-iii-galerie-foto_11
4.
Top 10 concept Samsung Galaxy-S III Top-10-concepte-samsung-galaxy-s-iii-galerie-foto_7
3.
Top 10 concept Samsung Galaxy-S III Top-10-concepte-samsung-galaxy-s-iii-galerie-foto_3
2.
Top 10 concept Samsung Galaxy-S III Top-10-concepte-samsung-galaxy-s-iii-galerie-foto_1
1.
Top 10 concept Samsung Galaxy-S III Top-10-concepte-samsung-galaxy-s-iii-galerie-foto_5

descriptionTop 10 concept Samsung Galaxy-S III EmptyRe: Top 10 concept Samsung Galaxy-S III

more_horiz
sincer samsungurile imi plac doar designul lor si atat,in rest numai reclama mare pana il ai in mana

descriptionTop 10 concept Samsung Galaxy-S III EmptyRe: Top 10 concept Samsung Galaxy-S III

more_horiz
imi place mult modelul 7 la aspect Top 10 concept Samsung Galaxy-S III 3692841837

more_horiz
Majoritatea seamana cu Galaxy Nexus. Sincer, eu nu sunt un fan Samsung...(la capitolul telefoane) eu ador Nokia. Pana acum toate telefoanele mele au fost Nokia. Top 10 concept Samsung Galaxy-S III 3377537977

more_horiz
9 sau 1, asa cred ca va arata. SII seamana foarte mult cu modelul 9. Astept sa-l vad Top 10 concept Samsung Galaxy-S III 230108
PS: O sa imi iau S2 peste cateva zile Top 10 concept Samsung Galaxy-S III 230108

Edge: Primul meu telefon a fost un Nokia, mi-a placut, dar mai nou imi place Samsung, dar exista probleme mari la ei, mai ales problemele la soft.

more_horiz
Au un design foarte interesant si chiar imi plac telefoanele celor de la Samsung.

more_horiz
Sunt de aceeași părere ca și Edge,nici eu nu sunt fan la samsung doar îmi place doar cum arată,dar după modele îmi place mai mult cum arată modelul 3!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde