Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionColoreaza profilul din mesaje doar al staff-ului EmptyColoreaza profilul din mesaje doar al staff-ului

more_horiz
Salut . Stiu ca titlul nu este prea explicit , dar as dori si eu ca pe FG , ca profilul unuia din staff sa aiba o culoare , respectiv verde deschis.Multumesc !

descriptionColoreaza profilul din mesaje doar al staff-ului EmptyRe: Coloreaza profilul din mesaje doar al staff-ului

more_horiz
1. Dute la Panou de Administrare»Utilizatori&Grupuri» Administrarea rangurilor si creaza un rang nou.

In descrierea rangului adauga:

Cod:

<div class="culoare"><b>Denumire rang aici</b></div>

Unde scrie denumire rang, adauga numele rangu-ului dorit.

2. Adauga acest cod in Panou de administrare»Module=>Gestiunea codurilor javascript

Cod:

$(function() {
$('div.post:has(".culoare"), div.postmain:has(".culoare")').css('background-color','#F0E1F2');
});

Pentru a schimba culoarea post-ului poti modifica #F0E1F2 cu o alta culoare.

descriptionColoreaza profilul din mesaje doar al staff-ului EmptyRe: Coloreaza profilul din mesaje doar al staff-ului

more_horiz
In afara de acest lucru se poate face si cu ajutorul scripturilor jQuery..nu stiu daca am voie sa postez codul original ..

more_horiz
Moka ce e mai sus scris de justin e css ?

more_horiz
Stiu ca ori voi lua ban ori vei sterge acest post dar..de ce te superi atat? Nu-ti place sa vezi ca gresesti uneori? Esti prea orgolios sau ce? Esti mult prea ingamfat ..stiu voi fi sanctionat dar..esti mult prea nepotrivit pentru rank-ul pe care il ai, noroc ca te pricepi la coding. Daca nu ar fi Edge si Justin si ai fi fost singurul administrator sunt 100% sigur ca s-ar intampla la fel ca si cu DesignArt; nu-mi pasa ce voi pati dar tu esti mult prea potrivit pentru ET..sper ca acest mesaj il va citi si P. Stefan Coloreaza profilul din mesaje doar al staff-ului 230108

more_horiz
Moka a scris:
Stiu ca ori voi lua ban ori vei sterge acest post dar..de ce te superi atat? Nu-ti place sa vezi ca gresesti uneori? Esti prea orgolios sau ce? Esti mult prea ingamfat ..stiu voi fi sanctionat dar..esti mult prea nepotrivit pentru rank-ul pe care il ai, noroc ca te pricepi la coding. Daca nu ar fi Edge si Justin si ai fi fost singurul administrator sunt 100% sigur ca s-ar intampla la fel ca si cu DesignArt; nu-mi pasa ce voi pati dar tu esti mult prea potrivit pentru ET..sper ca acest mesaj il va citi si P. Stefan Coloreaza profilul din mesaje doar al staff-ului 230108

Mesajele nu se sterg. Doar in cazuri extreme.
Ban? De ce ban? Pur si simplu ti-ai exprimat opinia...chiar daca nu ai facut-o conform regulamentului.
-----------------------------------------
Revenind la subiect, ati rezolvat problema? Coloreaza profilul din mesaje doar al staff-ului 230108

more_horiz
Prietene pai tu zici ca mai poate fi facut si cu ajutorul scripturilor jquery , postezi degeaba din moment ce mesajul de mai sus contine un cod nu script jquery .. daca tu nu ai fi postat aiurea si fara rost nu iti ziceam nimic si inca ceva faptele voastre duc la comportamentul meu actual ..

more_horiz
Ati rezolvat?

more_horiz
AndrewHD, ceea ce am mentionat mai sus va garantez ca functioneaza. Daca apar probleme, va rog sa deschideti un topic nou, deoarece acesta va fi inchis.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum