Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionBatalia secolului: Nokia 3310 vs. iPhone 4S EmptyBatalia secolului: Nokia 3310 vs. iPhone 4S

more_horiz
Batalia secolului: Nokia 3310 vs. iPhone 4S Batali10
Pusi sa aleaga intre un Nokia 3310 si un iPhone 4S, cei mai multi ar alege telefonul de la Apple. Mare, mare greseala. S-ar pacali din toate punctele de vedere, deoarece 3310 il bate la toate caracteristicile!

Design-ul celor de la Nokia este mai simplu, dar mai elegant decat al celor de la Apple. Zambetul de pe fata carcasei telefonului finlandez este mult mai prietenos. Aspectul iPhone nu are nimic interesant. Telefonul este doar un dreptunghi fara personalitate.

Nokia 3310 este disponibil pe albastru, rosu, galben si gri, pe cand adversarul lui doar pe alb si negru.

Daca ne uitam la capitolul baterie, ne pare rau pentru fanii Apple, dar 3310 castiga din nou, deoarece poate sta in standby pana la o luna, iar folosit rezista saptamana. Amaratul 4S nu rezista nici macar o zi folosit, iar in standby poate sta pana la 3 zile.

Nokia iese invingator si la durabilitate, fiindca este mult mai rezistent. Daca am scapa pe jos iPhone-ul de la un metru s-ar sparge imediat. In schimb, daca trantim pe jos un 3310, se sparge podeaua.

Ecranul celor de la Apple nu este chiar asa de bun, deoarece tehnologia lor Retina® nu bate tehnologia adversarului, cea Super Verde-Negru®.

Privind si tastele telefoanelor, 3310 iese castigator din nou. Butoanele bat oricand touchscreen-ul.

3310 mai are un avantaj: nu trebuie sa iti bati capul ca nu mai ai spatiu pentru melodii, filme, poze etc.

Si la pret este clar cine e a invins. Apple iPhone 4S se gaseste in magazine incepand de la 2499 lei, iar Nokia 3310 se gaseste la uimitorul pret de 30-40 lei fara abonament.

Sursa: Yoda.ro

descriptionBatalia secolului: Nokia 3310 vs. iPhone 4S EmptyRe: Batalia secolului: Nokia 3310 vs. iPhone 4S

more_horiz
Foarte tare:) o sa imi cumpar acest nokia:D

descriptionBatalia secolului: Nokia 3310 vs. iPhone 4S EmptyRe: Batalia secolului: Nokia 3310 vs. iPhone 4S

more_horiz
Intradevar, Nokia este mai bun. Am avut si eu un Nokia 3310 si stiu cum e.

more_horiz
Batalia secolului: Nokia 3310 vs. iPhone 4S 1727745_700b
Si poti sa-l mai folosesti si ca ciocan, arma letala impotriva invaziei de zombii, kriptonita lui Chuck Norris si buncar anti-apocalipsa.
Mai in serios, Nokia-ul castiga batalia la categoria telefoanelor (strict pentru receptionat/dat apeluri), insa iPhone-ul ar lua premiul detasat la categoria telefoanelor inteligente, cele cerute astazi (internet, jocuri hd)

more_horiz
In decursul a 4-5 ani am schimbat 6 telefoane( din nevoie, sau "moft"), iar toate au fost Nokia.
Sunt incantat de aceasta marca, este rezistenta si de calitate.

more_horiz
Sa nu uitam ca nokia nu poate intra pe internet , nu are mp3 , nu are camera, fata de iPhone , in rest sunt de acord cu ce ati scris mai sus .

Fan nokia de 7 ani :X

more_horiz
Stiti vorba aia:
Nokia e telefon restu is aparate de vorbit!
Si acu am nokia:) si iphone// dar ala la ieseli:)) gen duminica /sambata/miercuri/etc//
nokia il folosesc la bataie il tin in pun si ii crap maxilaru`!

more_horiz
Cel mai tare la IPhone 4S urăsc că se strică repede dai o grămăzia de bani,dar nu trece nici măcar un an și el s-a stricat trebuie să fii foarte atent cu el!Eu acuma am un alt Nokia de acel mai avansat,doar că e cu butoane nu e cu degete și e cu sistemul de operare Symbian și de cîte ori din greșeală îl scap jos și mobilul încă mai lucrează! Batalia secolului: Nokia 3310 vs. iPhone 4S 827527

more_horiz
Cand era Nokia 3310 era un telefon foarte bun dar acum este vechi dar si asa Nokia este cea mai buna firma de telefoane.

more_horiz
Eu cand dau in cineva mai bine ii dau cu un telefon decat cu pumnu ,stiu ca ii pica dintii daca dau cu nokia 3310 Batalia secolului: Nokia 3310 vs. iPhone 4S 109884

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde