Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

description[phpBB3]Cum pot sa fac altfel sa arate statisticile Empty[phpBB3]Cum pot sa fac altfel sa arate statisticile

more_horiz
Salut, cum pot sa fac sa arate altfel statisticile pe versiunea phpBB3

Daca poti Razvan tu sa ma ajuti ca ai mai multe cunostinte in coding. Multumesc !

description[phpBB3]Cum pot sa fac altfel sa arate statisticile EmptyRe: [phpBB3]Cum pot sa fac altfel sa arate statisticile

more_horiz
Este destul de greu ..sa dai o alta forma la statistici la phpbb3 , momentan si eu lucrez la asta.. insa din lipsa de timp am facut doar pe jumate din ce mi-am propus , poate o sa apara un tutorial in viitor despre cum le poti face altfel !

description[phpBB3]Cum pot sa fac altfel sa arate statisticile EmptyRe: [phpBB3]Cum pot sa fac altfel sa arate statisticile

more_horiz
Rezolvat?

more_horiz
Da, poti inchide.

more_horiz
Topic Inchis

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum