Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

description[phpbb3]Cum pot face si eu asa ceva? Empty[phpbb3]Cum pot face si eu asa ceva?

more_horiz
Cind scrie cineva din staff mesaj sa aiba culoare.
Imagine:

[phpbb3]Cum pot face si eu asa ceva? 4tk6U

Folosesc phpbb3

Am incercat toate codurile posibile si nimik nu sa intimplat.

description[phpbb3]Cum pot face si eu asa ceva? EmptyRe: [phpbb3]Cum pot face si eu asa ceva?

more_horiz
Te rog sa pui un titlu explicit !

description[phpbb3]Cum pot face si eu asa ceva? EmptyRe: [phpbb3]Cum pot face si eu asa ceva?

more_horiz
Gata am rezolvat

more_horiz
Cum pot face si eu asa ceva ti se pare un titlu explicit ?

more_horiz
Deci, adăugaţi acest cod într-o pagină javascript şi setaţi să apară pe toate paginile sau doar în topicuri.

Cod:

$(function() {
    $('div.post:has(".specialpost")').css('background-color','#99ff00');
    });

Apoi adăugaţi la rang-uri acest cod:

Cod:

<span class="specialpost">Nume rang</span>

more_horiz
emy.eforie Ati primit o mustrare pentru ca ati raspuns la un subiect cu titlu inexplicit !

more_horiz
Razvan emy a inteles dar tu trebuie sa-ti pun titlu explicit.

Rezolvat. Multumesc emy

more_horiz
Inchis !

more_horiz
Inchis !(domnul razvan a uitat sa inchida.)

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum