Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionMeniu deasupra logoului phpBB3 EmptyMeniu deasupra logoului phpBB3

more_horiz
Buna...cum as putea face un meniu deaspura banner-ului...ceva de acest gen [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

descriptionMeniu deasupra logoului phpBB3 EmptyRe: Meniu deasupra logoului phpBB3

more_horiz
Adauga in Gestionarea codurilor javascript:

Cod:

jQuery(document).ready(function() {
jQuery('#wrap').append('
<div class="menubar">
<div class="menubarlinks"><a href="#">Link</a><a href="#">Link</a><a href="#">Link</a><a href="#">Link</a><a href="#">Link</a></div>
</div>

');
});

Bifezi pe toate paginile.

Apoi in foaia de stil css:

Cod:

.menubar {
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
right: 0;
height: 35px;
background: red;
}
.menubarlinks {
padding: 4px;
}

descriptionMeniu deasupra logoului phpBB3 EmptyRe: Meniu deasupra logoului phpBB3

more_horiz
si cum pot modifica "link-urile" adica.. marimea scrisului,fontul etc.

#EDIT: daca nu sti cum..poate imi poate oferi unul dintre administratori..codul care il folosea ET cand avea tema aceea alba/negru

more_horiz
Pui in css :

Cod:

.menubarlinks {
font-family: Arial; /* Font */
font-size: 15px; /* Marime font */
}

more_horiz
mda...a mers dar nu arata nici pe departe ca imaginea pe care am puso eu...nu vreau sa fie identic dar arata groaznic

more_horiz
Eu nu am vrut sa iti dau aceleasi coduri. Ti-am dat doar baza. Design-ul il faci tu.

more_horiz
Pai design-ul il fac...da la link-uri ce pot sa fac...in fine...astept si pe altcineva.

more_horiz
rezolvat

more_horiz
Mr.Crazy, vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioadă de 24 de ore de la ultimul mesaj. Pentru eventuale corectări folosiţi butonul "Editează"!
Mulţumim pentru întelegere!
Topic Închis.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum