Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionS-a lansat Bad Piggies pentru iOS, Android, PC și Mac EmptyS-a lansat Bad Piggies pentru iOS, Android, PC și Mac

more_horiz
S-a lansat Bad Piggies pentru iOS, Android, PC și Mac Pigz

Bad Piggies, cea mai anticipată continuare a seriei, produsă de Rovio, Angry Birds a fost lansat pentru iOS, Android, PC și Mac.

Jocul din seria Angry Birds îi are în rol principal, de această dată, pe porci ce trebuie să construiască mașinării (prin combinația mai multor obiecte alese dintr-un pachet de 33 de obiecte diferite) pentru a fura ouăle păsărilor dealungul a 60 de nivele plus alte 30 de nivele bonus.

Dacă faci un scor de trei stele la fiecare nivel se deblochează câte un nivel bonus plus alte patru nivele secrete și un ultim “ultra-special, ultra-secret, ultra-dificil nivel care se va debloca dacă colecționezi toate craniile din joc” iar Rovio spune că vor fi lansate pe parcurs nivele noi gratuit.

La doar câteva ore de la lansare Bad Piggies, jocul a ajuns pe primul loc în AppStore la categoria cele mai descărcate aplicații.

Poți descărca chiar acum Bad Piggies la un preț de 0.99 dolari pentru iPhone și iPad, la prețul de 4.99 dolari varianta HD pentru OS X iar varianta pentru PC la prețul de 4.95 dolari. Pentru Android, este gratuit dar include reclame în joc.

descriptionS-a lansat Bad Piggies pentru iOS, Android, PC și Mac EmptyRe: S-a lansat Bad Piggies pentru iOS, Android, PC și Mac

more_horiz
Era bine daca lasa-i si niste link-uri de download. L-am cautat azi pentru PC si nu l-am gasit. :|

descriptionS-a lansat Bad Piggies pentru iOS, Android, PC și Mac EmptyRe: S-a lansat Bad Piggies pentru iOS, Android, PC și Mac

more_horiz
Madalin a scris:
Era bine daca lasa-i si niste link-uri de download. L-am cautat azi pentru PC si nu l-am gasit. :|

Cred ca nu ai cautat....
DOWNLOAD

more_horiz
Am cautat, dar nu atat de mult incat sa ajung la torente, mai ales ca nu sunt adeptul lor si nu am nevoie de virusi. S-a lansat Bad Piggies pentru iOS, Android, PC și Mac 230108
Mersi oricum.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde