Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Schimbare istorica la Yahoo. Cum va arata noul logo

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

28102012
Schimbare istorica la Yahoo. Cum va arata noul logo

Schimbare istorica la Yahoo. Cum va arata noul logo Schimbare-istorica-la-yahoo-cum-va-arata-noul-logo_1_size1

Techcrunch anunta ca Marissa Mayer vrea sa schimbe cel mai cunoscut lucru de la Yahoo: logo-ul.

Din ziua in care a venit la Yahoo ca CEO, Marissa Mayer a regandit aproape totul. A inceput cu home page-ul Yahoo, pentru ca a acum sa regandeasca logo-ul.

TechCrunch prezinta chiar si o varianta "scapata pe internet" cu noul logo de la Yahoo, despre care surse din companie spun ca: "Yahoo testeaza noi concepte in acest moment".

Iata cum va arata:

Schimbare istorica la Yahoo. Cum va arata noul logo Schimbare-istorica-la-yahoo-cum-va-arata-noul-logo

Sursa: Yoda

Comentariul meu: Imi place noul Logo, presimt ca o sa vina curand si o noua versiune Yahoo! Messenger, ar fi tare Schimbare istorica la Yahoo. Cum va arata noul logo 247393

Comentarii

xXx_vasya_xXx
E misto logo-ul , chiar as dori si eu sa apara o versiune mai misto Schimbare istorica la Yahoo. Cum va arata noul logo 560224
BlackLeader
Este frumos acest logo dar parca actualul logo este mai de viata.
Anonymous
Nu pot spune ca logo-ul nou nu ar fi fain dar cel vechi e mai mult decat caracteristic pentru Yahoo, plus ca arata mai bine cu mov.
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum