Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Internet Explorer devine din ce in ce mai popular

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

02112012
Internet Explorer devine din ce in ce mai popular

Browser-ul web Microsoft Internet Explorer continua sa creasca in popularitate si pare a-si lasa in urma rivalii

Potrivit celui mai recent raport Desktop Browser Market Share al Net Application, care utilizeaza date provenind de la 160 milioane vizitatori unici in fiecare luna, Internet Explorer contnua sa creasca fata de rivalii sai in ceea ce priveste adoptarea de catre utilizatori, ocupand 54,13% din piata web browser in luna octombrie, o crestere de 0.5% fata de luna septembrie.

Analistul Ovum Richard Edwards, a declarat pentru The Inquirer ca aceasta crestere ar putea fi legata de cresterea numarului de PC-uri pe pietele emergente.

Lucrurile nu sunt atat de pozitive si pentru principalul rival al Microsoft, browser-ul web Mozilla Firefox. Cota de piata a Firefox a scazut cu 0.9 % fata de luna septembrie, ajungand la un procent de 19,99%.

Totodata, cresterea inregistrate de Chrome pare a conduce la o depasire a Firefox inainte de finalul anului, astfel cum Statcounter prevedea anul trecut. Google Chrome a ocupat 18,55% din piata luna trecuta, desi a scazut usor fata de luna septembrie. cu toate acestea, adaugand in mod constatant noi caracteristici browser-ului sau web, pare ca Google Chrome va depasi, in cele din urma, Firefox.

Comentarii

Anonymous
Imi pare rau ca oamenii nu se trezesc la realitate si inca folosesc acest browser de unica folosinta...Pentru un web developer este cea mai mare povara acest navigator, cand trebuie sa faca un website sa mearga bine pe IE 6/7/8/9/10...
Dupa parerea mea cred da Microsoft ar trebui sa renunte la acest browser...
BlackLeader
Madalin a scris:
Imi pare rau ca oamenii nu se trezesc la realitate si inca folosesc acest browser de unica folosinta...Pentru un web developer este cea mai mare povara acest navigator, cand trebuie sa faca un website sa mearga bine pe IE 6/7/8/9/10...

De aceeasi parere sunt si eu plus ca se misca si mai greu decat celelalte browsere.
Paul
Eu in momentul actual rad de mor..
Cum sa fie IE unul dintre cele mai folosite/populare browsere.?
Cand merge cu viteza melcului si ti se instaleaza toolbaruri la fiecare accesare de site?
Personal cel mai bun dupa mine si popular e Chrome apoi Safari.
iAngel
Sunt de acord cu voi,cand intru pe IE cred ca jumatate din site-uri nu merg,si imi apare jos de fiecare data ceva,ce nici nu inteleg ce inseamna...
Paul a scris:
Eu in momentul actual rad de mor..
Cum sa fie IE unul dintre cele mai folosite/populare browsere.?
Cand merge cu viteza melcului si ti se instaleaza toolbaruri la fiecare accesare de site?
Personal cel mai bun dupa mine si popular e Chrome apoi Safari.

Daca nu ar fi browserul companiei Microsoft ar fi mai necunoscut decat decat maxthon sau alte asazise navigatoare.
Cat despre performanta Google Chrome urca in continuare depasind Firefox.

Ultima editare efectuata de catre FastCode in Lun 12 Noi - 16:40, editata de 1 ori
Alex
Eu folosesc Opera este prea bun merge perfect..
Carry7
BlackLeader a scris:
Madalin a scris:

De aceeasi parere sunt si eu plus ca se misca si mai greu decat celelalte browsere.

Sunt de acord cu voi ,IE e cel mai naspa browser.
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum