Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionScript afisare dupa cateva secunde EmptyScript afisare dupa cateva secunde

more_horiz
Salutare.
Cum as putea face sa apara un buton de download dupa cateva secunde.
Deci cand dai pe acea pagina iti apare o numaratoare si dupa butonul.

descriptionScript afisare dupa cateva secunde EmptyRe: Script afisare dupa cateva secunde

more_horiz
Nu cred ca se poate face asa ceva, doar daca editezi scriptul de la redirectionare in loc sa te redirectioneze sa apara o imagine.

descriptionScript afisare dupa cateva secunde EmptyRe: Script afisare dupa cateva secunde

more_horiz
Se poate. Daca nu ma poti ajuta nu mai posta degeaba.

more_horiz
Imi poti da forumul/site-ul unde doreste sa efectuezi aceasta operatiune?

more_horiz
Nu cred ca trebuie asa ceva. Vreau doar scriptul.

more_horiz
Uite aici un exemplu.

Cod:

<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

<div class="wait"> Butonul de descarcare va aparea in cateva 10 secunde. </div>

<div class="download" style="display: none;"> Descarca acum </div>

<script>
$(document).ready(function() {
$("div.download").hide(0).delay(10000).show(0);
$("div.wait").show(0).delay(10000).hide(0);
});
</script>

more_horiz
Se poate sa fie ceva gen count, sa faca o numaratoare inversa pana la download. Un fel de cronomentru, sa arate secundele. Script afisare dupa cateva secunde 827527

more_horiz
Considerat rezolvat.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum