Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionSistem de votare pentru fiecare membru in parte EmptySistem de votare pentru fiecare membru in parte

more_horiz
Salutare tuturor!
Am si eu o intrebare si o mica cerere. Intai de toate, vreau sa intreb daca exista vreun cript pentru votari. Gen ... sa se poata vota intre -X si +Y si sa fie posibil pentru fiecare membru, iar altii sa vina si sa-si lase voturi.
Exista asa ceva? Sau se poate creat pentru un forum ? (Ma gandesc ca toate voturile astea vor ajunge arhivate in calculatorul meu, nu? Am vazut un chat care arhiva totul in calculatorul autorului fiindca nu era suportat de nici o firma, ti-l creai tu, si ma gandesc ca asa ar fi si cu acest voturi . )
Multumesc !  Sistem de votare pentru fiecare membru in parte 2994908680

descriptionSistem de votare pentru fiecare membru in parte EmptyRe: Sistem de votare pentru fiecare membru in parte

more_horiz
Daca forumul tau e gazduit de forumgratuit, acest sistem de votare vine la pachet cu forumul.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

descriptionSistem de votare pentru fiecare membru in parte EmptyRe: Sistem de votare pentru fiecare membru in parte

more_horiz
Stiu de sistemul de reputatie, dar nu doresc pe acela. Vreau unul pentru fiecare membru in parte (stiu ca si asta e pentru fiecare in parte) insa sa poata fi votat cu cate puncte/stele vrea fiecare membru in parte pentru acea persoana. Si dupa o perioada, sa revina la 0 .

more_horiz
Nu prea inteleg exact ce vrei poti fi putin mai explicit ? Un print ceva.

more_horiz
Gen ca in jocuri .. Unde se voteaza si exista clasamente.
Sistem de votare pentru fiecare membru in parte 2d7ab6x
Nu cer neaparat si acel clasament (si mi-as dori) dar doresc macar acel sistem de votare sa poata exista.

more_horiz
Ceia ce vrei tu se poate face doar cu ajutorul unui webhost extern + Ajax + php + mysql s.a.m.d.

more_horiz
Si nu se poate nici o forma , cat de simpla pentru forum? :|

more_horiz
Chiar daca as realiza un sistem de vote el se va salva in PC fiecarui user deci daca tu vei vota iti va arata doar tie nu si la alti useri, metoda cookie salveaza doar intr-un pc.

more_horiz
Macar se poate face si fara host ? Sau acele necesita cel mai mult?

more_horiz
Se poate realiza ceva de genul cu javascript, prin cookies, dar aceste date sunt stocate in pc-ul utilizatorului care a dat spre exemplu un "like" si nu pe intr-o baza de date (cum ar fi normal).
Poate daca ar permite forumgratuit php si mysql, acest lucru ar deveni posibil.

Topic blocat

more_horiz
Topic trimis in arhiva.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum