Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Cum rezolvam lagul si incetinirea telefoanelor cu sistem Android

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

02022014
Cum rezolvam lagul si incetinirea telefoanelor cu sistem Android

Salut si bine vam gasit la un nou si prim tutorial in domeniul Android.
In acest Video Tutorial va voi arata cum puteti scapa de lag si de incetinirea telefoanelor Android, cu functia Trim [aplicatia LagFix] !

Atentie, aceasta aplicatie necesita drepturi de Root, daca telefonul nu este Root-at aplicatia nu va avea nici un efect.
Link aplicatie:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Stiai ca ... ? Aceasta aplicatie este inserata si in noua versiune de Android 4.3 ? Ca si o functie automata folosita de catre sistem ? Aceasta aplicatie face exact acelasi lucru ca si functia Trim din Android 4.3, doar ca Android 4.3 o face automat, si noi manual prin aceasta aplicatie destinata userilor cu Sistem Android 4.2.x

SCUZATI DACA VIDEOUL SE VEDE PUTIN SACADAT DAR ASA SA INREGISTRAT PT. CA FOLOSESC O APLICATIE MARE PT. CAPTURA ECRANULUI !

Pentru confortul vostru Tutorialul Video este in Limba Romana si HD (High Definition)
Vizionare Placuta !

Tutorial creat de catre Cristi (aka [.E.m.O.]K1DDU, Kira). Copyright ® 2010-2014. Toate Drepturile Rezervate !

Comentarii

Teed
Bun tutorial, eu zic pro.
Cum rezolvam lagul si incetinirea telefoanelor cu sistem Android  2620290309 Cum rezolvam lagul si incetinirea telefoanelor cu sistem Android  2620290309 Tutorialul a fost verificat si mutat in sectiunea corespunzatoare. Multumim pentru implicare! Cum rezolvam lagul si incetinirea telefoanelor cu sistem Android  560224 
Zink.
Foarte bun tutorialu acesta !
mr.franta
Am aceasta problema pe un Xperia Arc S.merge perfect dar de multe ori in jocuri apare lagul si merge sacadat,din cate stiu Xperia Arc S este unul dintre cele mai bune telefoane din lumea chiar daca modelul nu este unul foarte nou.

Deci eu trebuie sa il rootez apoi sa instalez acest program,dar problema este ca nu stiu cum se fac un root
DragoMuseveni
Bun tutorial , l-am aplicat pe telefonul meu LG Optimus Me , care inainte mergea varza , si acum am observat o imbunatarire la viteza acestuia .
SHiinQ
Foarte util !
Multumim .
Bine explicat , bravo Cristi !
Valkyr
Multimim pentru acest tutorial util. Explicat si bine pus la funct. Felicitari Cum rezolvam lagul si incetinirea telefoanelor cu sistem Android  230108
HeInEkeN
Multumesc..Foarte bun acest tutorial
D1esel
Interesant !
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum