Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Cum sa-ti faci un ID de Y!M(Yahoo Messenger)

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

13062011
Cum sa-ti faci un ID de Y!M(Yahoo Messenger)

Ma scuzati dar embed-ul nu merge, si am folosit [youtube] dar nu stiu sa reglez marimea, l-am facut HD asa ca il puteti vedea la o inalta calitate..

Comentarii

Anonymous
Tutorial acceptat!

Bravo, bun tutorial, chiar daca e cam simplu. :)
Paul
bravo:D
eu sunt curios care nu stie sa isi faca un ID:D
Anonymous
Da.. ai dreptate dar poate unii sunt pentru prima data in fata unui calculator..
Apropo am uitat sa pun melodie pe fundal. Scuze.
Cristi
Frate Alex...... Bravo bun tutorial, acuma vroiam sa pun si eu un tutorial cum faci un ID de Y!M si cum sa iti faci o adoua adresa pe o adresa Y!M ca sa ai o alta adresa pe un ID si video ii intreg cu cele 2 parti :))
Acuma trebuie sa fac dinou doar partea cum sa faci o adoua adresa =)) mersi ma :))

Bravo bun tutorial ;) o iesit bine.
Crazy.Creator
Alex felicitari! Se pare ca nu te-ai lasat de chestia asta cu furatul ideilor. De ce tot ce fac eu a doua zi apara un tutorial facut de tine dar exact cum ce am facut eu? :|
Cristi
@Crazy.Creator WoW frate mai incet;) aceasta idee o are de la mine de acum 4 zile, si o spus ca o face el, vorbeam cu el la microfon, si nu prea l-am inteles ce o spus ca daca face el acest tutorial sau nu, si credeam ca nu il face si eu am facut tutorialul in acea zi si azi cand sa il pun, am vazut ca deja a facut el tutorialul "VEZI CE CONTINE TUTORIALUL" asa ca o sa fac alt tutorial doar despre alt subiect dar tot despre Y!M. Deci el nu a furat nimic de la tine, nimeni nu a furat de la tine, sa nu mai vi cu asa ceva;). Furt inseamna sa fie totul egal acelasi text, aceasi voce, acelasi aspect. Pana cand nu va fi asa nu ai cum sa critici sau sa zici ca a furat xD. Pe mai tarziu ;)

Pentru restu care vor urma gata cu OFF/SPAM :)
Crazy.Creator
@Cristi eu ma refeream la furatul ideilor. Asa ca citeste-mi toata propozitia inainte sa incepi a da cu presupusu'.

Scris de Cristi:
Cum am spus si eu, aceasta idee o are de la mine de acuma 4 zile adica de Vineri, si a spus ca sa il las pe el sa faca acest Video Tutorial ca sa aiba si el tutoriale pe E-T. Din cate vad eu la primul tau comentariu in acest subiect scrie, ca tu alalta ieri ai facut un tutorial cu acelasi subiect ca acesta si ieri a facut si el cu acelasi subiect dar nu ii adevarat el avea asta in cap de Vineri, nu oricine poate sa faca tutoriale, el vroia sa faca Vineri cu voce dar ori ce copil are parinti si bunici care stau in casa si se aude zgomotul lor si asa ca el sa pus sa faca fara voce ca nu mai avea cum sa faca tutorialul daca astepta sa fie singur. MAI BINE SPUS CITESTE TU TOATE PROPOZITIA MEA!

Editat
Cristi
@Crazy.Creator Daca doresti ca sa ma mai contrazici fa-o prin PM/MP.

Subiect Inchis! 2 zile pana isi revine.
Subiectul se va redeschide Automat in data de 16-06-2011.
Zeus
Crazy.Creator culorile si boldul sunt rezervate pentru staff.Te rog sa utilizezi culoarea de origine.
Multumesc pentru Intelegere!
mas1NNNa
gj
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum