Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Ce sa facem cand nu se mai vede scrisul in Yahoo Messenger!

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

27022011
Ce sa facem cand nu se mai vede scrisul in Yahoo Messenger!

Salut si bine vam gasit la un nou tutorial.
In acest tutorial va voi arata, ce sa faceti atunci cand scrisul de la Yahoo Messenger nu se vede, nici cand va scrie cineva si nici cand ii scrieti voi la cineva.
Daca doriti sa vedeti cum se face si de ce se intampla asta, vizualizati tutorialul de mai jos.
Pentru confortul vostru Tutorialul Video este in Limba Romana si HD (High Definition)

Vizionare Placuta!

Tutorial by Kira. Copyright ® 2010-2011. Toate Drepturile Rezervate!

Comentarii

Anonymous
Tutorial acceptat;)
Mersi pentru tutorial , nu am avut pana acum niciun bug la yahoo messenger , dar totusi poate imi va folosi vreodata . :D
Coloratu;x
Eu nu intelege de ce tot te balbai in tutorial. Incearca sa lasi emotiile departe Ce sa facem cand nu se mai vede scrisul in Yahoo Messenger!  333276 daca nu reusesti lasa-te de facut tutoriale [fara suparare]. Bafta! Ce sa facem cand nu se mai vede scrisul in Yahoo Messenger!  230108
Paul
ma coloratule..ala e defectul lui
nu ii poti lua placerea asta
!
Propun sa iti iei un ban pentru rasism
Daca nu ai un picior nu poti juca footbal?(exemplu)
sunt unele persoane care joaca mai bine ca un jucator profesionist
Coloratu;x
Paul tu crezi ca Kira are un defect cu vocea aceea ? Pai scuzama dar cred ca tu esti cel rasist aici. Eu doar am vrut sa-i spun ca vocea lui nu se indreapta spre asa ceva [adica pentru tutoriale], dar nu am zis ca nu poate face asta.. ba chiar lam incurajat si stiu ca daca vrea poate sa faca tutoriale excelente cu vocea lui! Insa nu cred ca isi da tot interesul atat...
Anonymous
Paul tu crezi ca Kira are un defect cu vocea aceea ? Pai scuzama dar cred ca tu esti cel rasist aici. Eu doar am vrut sa-i spun ca vocea lui nu se indreapta spre asa ceva [adica pentru tutoriale], dar nu am zis ca nu poate face asta.. ba chiar lam incurajat si stiu ca daca vrea poate sa faca tutoriale excelente cu vocea lui! Insa nu cred ca isi da tot interesul atat...

Si eu am un oarecare defect cu vocea,mai mult sau mai putin observabil.
De ce sa nu faca tutoriale?In clasa mea am multi care vorbesc asa.Nu este un defect.Este probabil ceva temporar.Nu stiu...
Daca ai asemnea probleme ,si te enerveaza vocea lui,te-as ruga,sa nu ii mai urmaresti tutorialele.Nu conteaza atat de mult cum esti pe dinafara ,ci cum esti in interioir.
Coloratu;x
Edge, tocmai asta am vrut sa ii explic si eu lui Paul. El este cel care nu a inteles toata aceasta chestie , nu eu. Ce sa facem cand nu se mai vede scrisul in Yahoo Messenger!  333276
Paul
Eu am inteles ce vrei sa ii zici..
dar nu m-am exprimat corect..
Cristi
@Coloratu;x
-> Nu iti convine? Nu mai vizualiza aceste tutoriale!
-> Nu trebuie sa imi spui tu mie ca vocea mea nu este potrivita, stiu si eu asta, dar imi place sa fac tutoriale si sa ajut persoane cum pot si prin ce pot.
-> Da! Pot sa fac Tutoriale si mult mai bune decat acestea, DAR, dar nu vreau, nu pot sa fac pentru acest Forum tutoriale mai perfecte, daca ai fi in Staff ai vedea cate conflicte se afla, si de cate ori acest forum, a fost plagiat, si pus ca sa se inchida! As putea face tutoriale perfecte si sa nu mai spun in tutoriale ca "Tutorial pentru comunitatea x" E.T.C. si dupa daca acest forum se inchide le-as putea pune si pe altul. Dar momentan fac asa....Macar fac putina experienta!
-> Prin toate tutorialele pe care le am, cred ca ai putea vedea si tu ca imi place sa fac, eu nu fac tutoriale pe acest forum ca sa am Rangul Administrator, as putea face si fara el pentru ca pe acest forum am inceput sa fac, pe acest forum voi si continua pana cand se va inchide!
-> Si te mai rog ceva, nu mai comenta la Tutoriale despre defectul autorului sau alte chesti, comentezi prin ce nota i-ai da tutorialului si daca te-a ajutat, daca nu te-a ajutat, daca ti-a facut rau E.T.C. Dar nu despre defectele autorului! (ASTA NU VOI MAI REPETA INCA ODATA!)

Daca doresti sa imi spui ceva dai MP/PM

Subiect Inchis pentru 3 zile. Cu motivul de a evita OFF TOPIC.
mas1NNNa
frumos .. gj
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum