Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

31012012
Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide

Pe Yahoo Messenger circula niste mesaje cum ca Yahoo Messenger o sa dispara. Dupa parerea mea este un simplu zvon, si nu vad motive ca firma Yahoo Messenger sa o duca rau.

Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide Mass10

Acest zvon circula de ani de zile, nu vad un "sambure de adevar" in toata povestea. Deja au inceput sa fie enervante aceste mass-uri in exces.

Comentarii

Mesajele acestea sunt facute de niste oameni care nu au ce face,nu are rost sa luam in considerare aceste mesaje,yahoo mesenger/google nu o sa se inchida niciodata decat cand nu o sa mai aiba deloc accesari.
Anonymous
La mine inca nu a ajuns massu' asta. Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 109884
Nu am auzit prostie mai mare, cum ca s-ar fi ajuns la nr. maxim de id-uri Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 109884

EDIT: L-am primit si eu Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 109884
Anonymous
La mine inca nu a ajuns...
Oricum, este imposibil ca Yahoo sa se inchida. Ei scot milioane de doalri din aceasta afacere. Cand noi ne logam si stam ON pe Messenger, ei primesc bani.(Inclusiv cand ne facem un cont nou)
Mai este si cel mai popular/folosit program de chat. In comparatie cu Skype,care merge " cu viteza melcului turbat " , sau Win. Live Messenger la care poti sta doar 4 ore/zi ON...el este cel mai bun.
InC3pAtOr
La mine a ajuns acest mesaj dar nu cred ca se va inchide Yahoo
Anonymous
la mine nu ajuns asa ceva
Anonymous
Chiar daca o sa ajunga nu le loati in seama.Yahoo nu o sa se inchida niciodata.
Pai nu are de ce sa se inchida.
Si numarul maim de utilizatori,nu?
Pai eu mi.am facut un cont si m-a lasat frumos.
Si chiar daca,prin absurd,baza ar fi supraincarcata, asa ar trebui sa ne mearga noua mess-ul. Si mie imi merge chiar foarte bine.
Anonymous
Hahaha... In sfarist am vazut un roman care sa stie de Skype. lol. Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 827527 Sincer, Skype-ul e mult mai folosit decat yahoo messenger. Asta trebuie sa recunoastem, sau daca nu, asta e. Dar, in comparatie cu mess-ul, skype-ul e mai bun de 10 ori Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 702243357
Mitză
Coddy a scris:
Hahaha... In sfarist am vazut un roman care sa stie de Skype. lol. Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 827527 Sincer, Skype-ul e mult mai folosit decat yahoo messenger. Asta trebuie sa recunoastem, sau daca nu, asta e. Dar, in comparatie cu mess-ul, skype-ul e mai bun de 10 ori Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 702243357

Coddy, si eu stiam de Skype si stiu un forum pe care inainte sa faci ceva ca moderator, trebuie sa iti intrebi colegi daca faci bine sau daca este corect.
Eu cred ca s-ar potrivi si la acest forum.

Si eu primisem acum catva timp acest mass, dar nu l-am bagat in seama, nu cred ca se inchide.
"Bobby Voicu" Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 141))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Anonymous
E o prostie. Nu se va inchide.. Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 288104
Anonymous
Bobby Voicu Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 141
Nu stiam ca oficialii Y!M vorbesc cu "shti""totzi"etc.
Anonymous
Edge, mai exista si "Dak", "totzi"... Zvonuri cum ca Yahoo Messenger se va inchide 827527
Yahoo nu se v-a inchide niciodata. Au investit atata ca sa il inchida acuma ? Nu prea cred.
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum