Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionCum asa putea pune linie lunga la marginea categoriei EmptyCum asa putea pune linie lunga la marginea categoriei

more_horiz
Salut Tuturor, cum as putea sa pun o linie lunga la maginea categoriei?

Imagine : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

mULTUMESC

descriptionCum asa putea pune linie lunga la marginea categoriei EmptyRe: Cum asa putea pune linie lunga la marginea categoriei

more_horiz
Cam asa ar arata ceea ce doriti dvs.:
Doar in partea stanga:

Cod:

div.forabg, div.forumbg{
border-left: 1px solid #D7D7D7 !important;
}

Totusi daca ati dorit altceva, va rog sa explicati mai bine daca se poate. Cum asa putea pune linie lunga la marginea categoriei 827527

descriptionCum asa putea pune linie lunga la marginea categoriei EmptyRe: Cum asa putea pune linie lunga la marginea categoriei

more_horiz
pai marginile din stanga si din dreapta mi se vede in patratele si as vrea sa mi se vada in linie lunga adik complet..

more_horiz
E din cauza temei ... asa e imaginiea de la tema.Poti te rog sa postezi CSS temei, sa vedem despre ce este vorba?

more_horiz
Nu este nici o problema in CSS.Imaginea din care ati "incropit" acea categorie este prea mica!

more_horiz
Edge asta am vrut sa ii zic lui Manu, sa puna alta imagine sa vedem daca mai face figuri

more_horiz
aceasta este imaginea ;

Cum asa putea pune linie lunga la marginea categoriei Bg_cat-3

more_horiz
Cauta codul "forabg" din CSS de la forumul tau si damil aici.. dar tot codul de la forarbg

more_horiz
Adaugati la sfarsitul foii de stil:

Cod:

.forums .row {
border-left: 1px solid #BEBEBE;
border-right: 1px solid #BEBEBE;
}

Sau:

Cod:

.forums .row {
border: 1px solid #BEBEBE;
}

Ultima editare efectuata de catre Gassy in Mier 21 Dec - 13:53, editata de 1 ori

more_horiz
eu m-am uitat la imaginea de la categorie,am vazut ca sus este o linie alba,si am sterso,si uitati imaginea:Cum asa putea pune linie lunga la marginea categoriei DhSQ,O pui in PA=>Afisare=>Administrare imagini=>Mod Avansat=>Imaginea de fundal a tabelelor,si schimbi acel link cu acesta

Cod:

http://i.imm.io/dhSQ.png
,incearca!
edit:daca nu merge,cauta in css codul in care este backgroundul de la categori..

more_horiz
Multumesc frumos.. topic rezolvat

more_horiz
Cu placere. Topic rezolvat => Inchis!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum