Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptionModificarea titlului la forumuri. EmptyModificarea titlului la forumuri.

more_horiz
As vrea sa modific si eu ceea ce am inconjurat in imaginea urmatoare.Vreau sa fie bold si daca se poate sa aiba si un mic efect.

Modificarea titlului la forumuri. 15qeza8
Unde trebuie sa intru si ce cod trebuie sa pun pentru un mic efect

Ultima editare efectuata de catre Andrei-Catalin in Vin 30 Dec - 11:47, editata de 1 ori

descriptionModificarea titlului la forumuri. EmptyRe: Modificarea titlului la forumuri.

more_horiz
am vazut ca ati facut o cerere identica pe ForumGratuit
Ati Spus Ca S-s Rezolvat !?

descriptionModificarea titlului la forumuri. EmptyRe: Modificarea titlului la forumuri.

more_horiz
Modificarea titlului la forumuri. Messag10Andrei-Catalint, vă rog să vă modificaţi titlul, deoarece nu ajută la găsirea acestuia folosind obţiunea "căutare". Nici eu, nici membrii acestui forum nu vor răspunde la acest topic până nu ve-ţi modifica titlul!
Mulţumim pentru întelegere!
RaduMan96-Va rog sa nu mai raspundeti la topicuri cu titluri neexplicite.

more_horiz
BAI frate stau de 2 zile sa imi raspunda cineva si imi zici dupa 24 ore ca nu am un titlu explicit.Schimba-l tu daca sti altul mai explicit.Eu nu am gasit.Ce forum e asta?Ati copiat toate regurile de pe forumul de suport.

more_horiz
Andrei-Catalin,Te rog sa te calmezi!
Incercati acest cod:

Cod:

ul.topiclist li.header dl dd{ font-family:"bold";}
.table-title, .table-title h2 {
font-weight: bold;
font-variant: small-caps;
font-family: bold;
font-size: 12px;
color: #08F;
-webkit-border-radius: ;
background-color: white;
  padding: 2px;}

more_horiz
Nu are niciun efect!

more_horiz
Forumul dvs. este acela de la profil sau este altul? Daca este altul va rog sa postati forumul in profil.

more_horiz
Andrei-Catalin a scris:
BAI frate stau de 2 zile sa imi raspunda cineva si imi zici dupa 24 ore ca nu am un titlu explicit.Schimba-l tu daca sti altul mai explicit.Eu nu am gasit.Ce forum e asta?Ati copiat toate regurile de pe forumul de suport.

Bai frate si poti sa mai stai . fii atent la ceva aici totu e gratis deci nu face nimeni bani in raspundem cand vrem , daca vrem .. numai veni si fa faze ca stai de 2 zile sau de 3 daca nu iti convine platestete pe cineva care se pricepe sa iti faca sau invata singur

more_horiz

Cod:

.pun table th.tcl, .pun table th.tc2, .pun table th.tc3, .pun table th.tc4, .pun table th.tcr {font-weight: bold;}
.pun table th.tcl:hover, .pun table th.tc2:hover, .pun table th.tc3:hover, .pun table th.tc4, .pun table th.tcr:hover {color: white;font-weight: bold;}

Ti-a raspuns si Justin pe forumul de suport.

more_horiz
Mersi mult edge.Ma scuzati pentru inconvenientele create.

more_horiz
Topic inchis si marcat rezolvat !

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum