Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

descriptioncum separ bara cu titlul categoriilor sa fie separat de forumuri Emptycum separ bara cu titlul categoriilor sa fie separat de forumuri

more_horiz
vreau sa separ si eu bara care arata categoriilor de forumuri si nu stiu cum

Ultima editare efectuata de catre fraNNNta in Dum 4 Mar - 21:33, editata de 1 ori

descriptioncum separ bara cu titlul categoriilor sa fie separat de forumuri EmptyRe: cum separ bara cu titlul categoriilor sa fie separat de forumuri

more_horiz
Intrați în P.A=>Apăsați de modul avansat=>Afișare=>Butonul din dreapta "Structură și ierarhie"
Apoi jos va fi scris separați categoriile sau indexurile va trebui să bifați "Mediu" după ce ați bifat trebuie să apăsați pe butonul ”Înregistrează” și gata asta e tot ce trebuie să faceți.

Rezolvat?

descriptioncum separ bara cu titlul categoriilor sa fie separat de forumuri EmptyRe: cum separ bara cu titlul categoriilor sa fie separat de forumuri

more_horiz
nu acest lucru il vreau eu revin cu edit dupa ce fac un printscreen

EDITAT pentru a 2-ua oara : cineva mia sters printscreenul si nici macar nu a raspuns la subiect sau macar sa spuna imagine stearsa ceva de genul,frumos din partea lui,7 ani de acasa

Ultima editare efectuata de catre fraNNNta in Dum 4 Mar - 10:36, editata de 1 ori

more_horiz
problema ta tine de coding nu ? daca tine de panoul celor de la forumgratuit te rog sa intrebi pe forumul de suport !

more_horiz
este legata de coding Razvan

more_horiz
Mutat in sectiunea corespunzatoare!

more_horiz
Am rezolvat multumita lui Bogdan :0 puteti inchide

more_horiz
Topic închis și marcat rezolvat!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum