Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

ACTA ne ia dreptul de a naviga liberi pe internet

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

05022012
ACTA ne ia dreptul de a naviga liberi pe internet

ACTA ne ia dreptul de a naviga liberi pe internet Acta10 ACTA, este un proiect de lege care are ca scop, oprirea pirateriei pe internet. Odată cu punerea în vigoare a acestei legi, nu vom mai putea naviga liber pe internet. Nu vom mai putea descărca muzică, filme, jocuri sau orice alt tip de fișier gratuit de pe internet, acest lucru ar fi posibil numai dacă plătim pentru un anumit fișier. Deținerea unui simplu fișier mp3 ne poate aduce o "excursie la închisoare" sau o "amendă frumoasă". E corect așa? Să plătim pentru un anumit fișier? Dacă de exemplu ne cumpărăm din magazin un PC, va trebui să plătim aceias sumă și pe Windows, anti-virus, progame de curățare...etc.
Toate aceste progame costă mai mult decât PC-ul cumpărat, dacă doriți să aveți o licență de lunga durată, va trebui să plătiți și mai mult. Salariile sunt foarte mici, criza se resimte la nivel global, până și în România, ne va fi foarte greu să ne desfășurăm activitatea pe internet.

Site-urile precum facebook, youtube, twitter, trilulilu vor dispărea și nu vom mai putea asculta/descărca o melodie pe internet, sau discuta pe relele sociale cu prietenii. Cel mai frumos o să fie atunci când ne va fi suspendate serviciile de internet, pentru simplul motiv că navigăm pe un site care conține fișiere piratate.

Traian Băsescu a semnat pentru ACTA, fără că măcar să știe ceea ce a semnat. Nu vreau să îl vorbesc în nume de rău, dar putea face apel la parlament sau la popor. ACTA ne ia dreptul de a naviga liberi pe internet 2474380249

Forumul acesta, o să dispară odată cu intrarea în vigoare a acestei legi, dacă nu vom face ceva în această privință. Prin simpla postare a unui videoclip de pe youtube, printr-un cod embed, putem fi acuzați de încălcarea drepturiilor de autor.

Până și referatele care le descărcăm de pe internet, va trebui să cumpăram.

Discuțiile noastre pe net sunt monitorizate, în mod normal ar trebui monitorizate persoanele care sunt cercetate pentru producerea unor infracțiuni, dar fiecare discuție care o purtăm pe messenger va fi atent monitorizată de furnizorul de servicii.

Probabil vă întrebați ce puteți face? O să vă răspund la această întrebare foarte simplu.
Dacă doriți să schimbați ceva, semnați peția de pe avaaz.org. Fiecare dintre voi, care are un cont pe facebook sau twitter, pot schimba ceva printr-un singur mesaj postat pe profilul personal.

Sper că ați înțeles cât de cât dezavantajele acestei legi.

Ultima editare efectuata de catre Justin in Vin 17 Feb - 21:59, editata de 3 ori

Comentarii

KomyOmy
Boul Traian Basescu (nu domnul), ala e un inconstient si un mincinos fara limite pe planeta care si-a propus sa distruga Romania in intregime.

Semnati petitiile impotriva legii, participati sau organizati iesiri in strada protestand, luati atitudine daca mai vreti sa aveti internetul de azi daca nu stati ca legumele in casa si mancati seminte dar sa nu va plangeti pe urma ca vi sa ingradit dreptul la libera exprimare.

Vor sa ne ia aurul din Rosia Monata, gazele, hidrocentralele, acum si INTERNETUL, pana caaand mai tacem si induram, treziti-va, polnezii cum au putut sa iesa peste 10 mii in strada? Pentru ca lor LE PASA!
Zeus
Cosmin, am incercat sa nu fac jicniri intr-un topic oficial. De cand este el la putere, ne merge chiar foarte rau.
Anonymous
KomyOmy, nu te superi daca folosesc si eu acelasi avatar? ACTA ne ia dreptul de a naviga liberi pe internet 230108 STOP ACTA! JOS ACTA!! ACTA ne ia dreptul de a naviga liberi pe internet 946625
Mitză
Asa Stefane ! Aceasta petitie se poate semna si pe site-ul Realitatea TV. Eu am semnat petitia !
Joc ACTA !
Zeus
Eu nu prea am incredere in Realitatea TV. Poate petitia respectiva este pentru aprobarea acestei legi si nu pentru respingerea ei.

Cel mai bine este sa semnati petitia de pe avaaz.org.

Ultima editare efectuata de catre Justin in Dum 5 Feb - 10:30, editata de 1 ori
Paul
Doamne la ce so ajuns...
O sa face schimb de fisiere prin DVD-uri si CD-uri..
daca se aproba legea ACTA/SOPA!!
Anonymous
KomyOmy
Coddy a scris:
KomyOmy, nu te superi daca folosesc si eu acelasi avatar? ACTA ne ia dreptul de a naviga liberi pe internet 230108 STOP ACTA! JOS ACTA!! ACTA ne ia dreptul de a naviga liberi pe internet 946625

Poti sa o folosesti, nu e facut de mine, e de pe net.
Anonymous
Din cate stiu forumul nostru nu este hostat in Romania...ci in America sau Franta...
Oricum, Basescu semneaza si nici nu stie ce!
STOP ACTA!
Emanuel
Din cate stiu forumul nostru nu este hostat in Romania...ci in America sau Franta...

Sediul principal se afla in franta;).

Dar totusi exista riscul ca si forumul asta sa dispare , si nu numai , chiar nu-mi imaginez cum o sa fie netul daca se aproba aceasta lege , adica sa scri civa pe google de ex: Inna si sa gasesti decat un singur rezultat , deci ar fi un lucru absolut penel frate.
Ce rost ar mai avea netul , dupa parerea mea multi cred ca am renunta la net in conditi de genul.
De ce sa dai supa x pe luna la cei de la net , cand netul nu ti-ar mai oferi nimica din ce ti-ai dori...
Sa speram ca se va remedia problema in scurt timp, iar netul o sa ramana asa cum este si in ziua de azi....

Zeus
Vor urma vremuri grele, am muncit la acest forum mai mult de un an, pentru nimic dupa parerea mea. Daca se va aproba legea, nu vor mai exista persoane care sa utilizeze internetul. Practic nu avem ce face, tot ce am putut sa fac, am facut, am postat acest anunt pentru a informa persoanele care ne viziteaza cu privire la aceasta lege.

Marile corporatii vor sa obtina venituri de sute de miliarde de euro de pe urma acestei legi. Daca de exemplu da o persoana in judecata pentru ca a copiat un link, corporatiile vor cere despagubiri de sute sau chiar mii de euro. Au facuto pentru bani, ei vor sa ne controleze, sa ne aresteze si sa ne amendeze.
Libera exprimare nu va mai fi permisa, odata cu adoptarea acestei legi, site-urile care vorbeste de rau despre politicienii, vor fi blocate.

BlackSea
Romania , este o tara foarte bogata [ Ma refer la relief , nu la bani ] Dar cu basescu ne ducem in cap...Mai bine ca s-a dus si Boc.Daca se duce si Basescu suntem liberi...
STOP ACTA !!!
Anonymous
Justin a scris:
Vor urma vremuri grele, am muncit la acest forum mai mult de un an, pentru nimic dupa parerea mea. Daca se va aproba legea, nu vor mai exista persoane care sa utilizeze internetul. Practic nu avem ce face, tot ce am putut sa fac, am facut, am postat acest anunt pentru a informa persoanele care ne viziteaza cu privire la aceasta lege.

Marile corporatii vor sa obtina venituri de sute de miliarde de euro de pe urma acestei legi. Daca de exemplu da o persoana in judecata pentru ca a copiat un link, corporatiile vor cere despagubiri de sute sau chiar mii de euro. Au facuto pentru bani, ei vor sa ne controleze, sa ne aresteze si sa ne amendeze.
Libera exprimare nu va mai fi permisa, odata cu adoptarea acestei legi, site-urile care vorbeste de rau despre politicienii, vor fi blocate.

Ce nu inteleg e de ce s-ar inchide ForumGratuit odata cu aprobarea ACTA. Nu vad nimic ilegal la aceasta platforma!
Zeus
Nu este nimic ilegal. Dar forumruile care accepta sau favorizeaza piratajul, aduce aceasta platforma in ilegalitate.
Daca serviciul Online Guardian si-ar face treaba, forumurile de acest gen ar fi deja sterse.
Paul
Eu zic ca era mai bine imbunatatirea lui Online Guardian ..decat prostia asta de lege..
dar oricum nu cred ca va trece pentru ca se va starni un WWIII(al 3lea razboi mondial)
Zeus
Online Guardian si ACTA sunt 2 lucruri diferite.
Acta este o lege, iar Online Guardian un serviciu care se ocupa de ilegalitatea pe aceasta platforma.
Razvan11
De online guardian se ocupa Typlo inainte acuma cred ca se ocupa Lello ..
Zeus
Nu se mai ocupa nimeni. Forumurile sunt doar avertizate, nu am mai vazut de mult un forum sters de acest serviciu.
chillax
KomyOmy a scris:
Boul Traian Basescu (nu domnul), ala e un inconstient si un mincinos fara limite pe planeta care si-a propus sa distruga Romania in intregime.

Semnati petitiile impotriva legii, participati sau organizati iesiri in strada protestand, luati atitudine daca mai vreti sa aveti internetul de azi daca nu stati ca legumele in casa si mancati seminte dar sa nu va plangeti pe urma ca vi sa ingradit dreptul la libera exprimare.

Vor sa ne ia aurul din Rosia Monata, gazele, hidrocentralele, acum si INTERNETUL, pana caaand mai tacem si induram, treziti-va, polnezii cum au putut sa iesa peste 10 mii in strada? Pentru ca lor LE PASA!

Komy... vad ca nu ai inteles totul bine de la televizor (sau de unde ai auzit).
Deci , nu presedintele a acceptat ACTA ne ia dreptul de a naviga liberi pe internet 141 Ci delegatia romaniei fara sa intrebe pe nimeni...
KomyOmy
chillax a scris:
KomyOmy a scris:

Komy... vad ca nu ai inteles totul bine de la televizor (sau de unde ai auzit).
Deci , nu presedintele a acceptat ACTA ne ia dreptul de a naviga liberi pe internet 141 Ci delegatia romaniei fara sa intrebe pe nimeni...

Desteptule, daca esti pupinBasist ascunda-te, ti umbra pamatului degeaba, citeste articolul de mai sus si apoi comenteaza, na-i nici o treaba cu acest articol si te bagi in seama atragandu-mi atentia ca nu Basescu a semnata, ITI GATANTEZ eu ca el dirijeaza totul in tara asta, in primul rand ar trebui sa faci ceva in privinta opriri acestei legi nu sa atragi atentia altora...dar Romania e plina de persoane ca tine de aceea suntem in situatia in care suntem!
Razvan11
Va rog sa va mai calmati aici nu este loc de cearta .....
Delight
HUUUUUUU A.C.T.A. si SOPA si PIPA
Zeus
Salutare prietenii, tin sa va anunt ca ACTA "a cazut", nu va mai trebui sa ne facem griji.
Anonymous
Justin a scris:
Salutare prietenii, tin sa va anunt ca ACTA "a cazut", nu va mai trebui sa ne facem griji.

Am auzit si eu asta, dar cum s-a intamplat?
Ionut Ilie
Foarte interesant!ACTA este un lucreu "rau".Daca se accepta internetul va fi "distrus"!
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum