Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

05022012
Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA

Nu este un FAKE.

Ultima editare efectuata de catre Edge in Dum 5 Feb - 20:37, editata de 1 ori

Comentarii

Anonymous
Desi calitatea sunetului nu este perfecta, am ascultat cu mare atentie mesajul. Anonymous,ne  promit ca ne vor scapa de ACTA 827527 Inca odata - JOS ACTA!
Mitză
L-am ascultat si eu acum, eu i-am zis astazi lui Stefan ca imi adun cativa colegi si iesim in strada sa strigam. Anonymous,ne  promit ca ne vor scapa de ACTA 230108
Dar asta se va putea intampla daca imi ttrece raceala.
Inca odata:
JOS ACTA!
Anonymous
Doamne ajuta.
Emanuel
Bine ar fi daca cel de la Anonymus ar reusi sa faca ceva in potriva acestor "comunisti", care incearca sa ne fure libertatea de a naviga pe internet!
Daca legea ACTA va fi aplicata , pun pariu ca pe putin 50% dintre cei care au net vor renunta la net, adica ce rost are sa stai in fata pc-ului si sa vorbesti doar pe nes, nu tu facebook , nu tu yootube , trilulilu si alte si-uri de le fregventam uni dintre noi.
Bafta celor de la Anonymus , e bine ca ei ne sustin!
Amin, sunt un tip credincios....
Anonymous
Emanuel, va rugam sa nu mai scrieti astfel de cuvinte.
Presupun ca ati dorit sa scrieti "fure" si nu altceva, avand in vedere ca aveti multe greseli in mesajul de mai sus. Am corectat, insa data viitoare puteti ajunge la un warn.
Multumesc pentru intelegere! Anonymous,ne  promit ca ne vor scapa de ACTA 333276
BlackSea
Doamne ajuta sa ne scape de ACTA ! Dar daca fac la fel cum au facut-o si cu FaceBook-ul ....
Sweet
Sa speram ca ACTA nu va intra in vigoare si sa speram ca anonymous ne va ajuta.

Jos acta !
denisdeni22
Sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de ACTA!!Jos Acta
Terra.
Anonymous,ne  promit ca ne vor scapa de ACTA 35kk0tl

STOP ACTA !
Delight
Jos cu ACTA!
Ionut Ilie
Acta este un lucru rau facut mai mult pentru profitul unora de sus!(nu vorbesc de Dumnezeu) Anonymous,ne  promit ca ne vor scapa de ACTA 85313
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum