Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

Gruparea de hackeri anonymous se fac responsabili de blocarea site-ului CIA

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

12022012
Gruparea de hackeri anonymous se fac responsabili de blocarea site-ului CIA

Vinerea trecuta (10.02.2012), site-ul CIA a fost inchis de niste persoane necunoscute. Multe persoane au presupus ca grupul de hackeri anonymous sunt responsabili de inchiderea site-ului. Pe site-ul CIA sunt stocate date strict secrete, atat de secrete incat nici chiar televiziunea nu stie ce fel de date sunt stocate. CIA si-a securizat site-ul recent, insa protectia lor a fost inutila, gruparea de hackeri anonymous sunt mult prea destepti pentru ei. Inteligenta acestor hackeri ia facut nedetectabili, FBI si CIA , doresc sa aresteze aceasta grupare.Pana in momentul actual, nu au fost prinsi, fapt pentru care isi pot vedea linistiti de treaba.
Persoanele care au presupus ca grupul de hackeri anonymous, nu s-au inselat deloc. Recent acesti hackeri au postat un videoclip pe youtube prin care recunosc ca ei sunt responsabili de acest atac.

Anonymous a mai atacat luna trecuta site-ul FBI, dupa ce MegaUpload a fost inchis pentru piraterie.

Acesti hackeri nu au limite, ei pot sparge orice site doresc. Singurul site care nu a putut fi spart a fost desigur facebook-ul nostru cel de toate zilele. Gruparea de hackeri anonymous se fac responsabili de blocarea site-ului CIA 230108

Comentarii

BogdaneL
As vrea sa incerce din nou sa dea facebook-ul jos pentru ca m.am saturat de colegii mei toata ziua numai "facebook".
Ionut Ilie
Gruparea de hackeri anonymous se fac responsabili de blocarea site-ului CIA 85313 Foarte amuzant dar revenind la subiect eu cred ca acesti hackeri trebuie "tinuti aproape" pentru ca totusi sunt folositori. Gruparea de hackeri anonymous se fac responsabili de blocarea site-ului CIA 351549032
Paul
Facebook-ul nu a fost spart de oarece a fost facut in firewall de catre George Hotz, celebrul hacker care a spart baza de date de la Sony!
Sincer parerea mea este ca si Hotz e membru al Anonymus si au facut un pact ceva cu facebook
pentru ca FBi e mai securizat ca Facebook!
Ionut Ilie
Foarte buna remarca! Gruparea de hackeri anonymous se fac responsabili de blocarea site-ului CIA 351549032
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum