Extrem Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.

25 de membri din gruparea "Anonymous" au fost arestati

power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde

29022012
25 de membri din gruparea "Anonymous" au fost arestati

25 de persoane care pretind ca sunt "Anonymous" au fost arestate in Europa si America de interpol, ca urmare a unor atacuri ale siteurilor guvernelor din Columbia si Chile, dar si ale altor companii.

Acesti hackeri au varsta cuprinsa intre 17-40 de ani, acesia au fost arestati in Chile, Argentina, Columbia si Spania.

Autoritatile au pus sechestru pe 250 de echipamente IT si telefoane mobile, dar si pe bani si pe carduri in timpul perchezitiilor care au vizat 40 de locuinte si sedii de firme din 15 orase.

Numarul arestati de politie este un numar mic, anonymous sunt la un numa mult mai mare, din diferite tari. Potrivit politiei romane, exista posibilitatea ca majoritatea hackerilor din Romania, sa fie in gruparea "Anonymous".
De la un timp s-au inregistrat multe atacuri informatice din Romania.

Ultima editare efectuata de catre Justin in Mier 29 Feb - 21:38, editata de 1 ori

Comentarii

Mr.Crazy
Pai acum daca i-au prins ma intreb oare ce vor face cu ei?
Dar dupa cum ai spus si tu e un numar mic...
AndrewHD
Pai acum daca i-au prins ma intreb oare ce vor face cu ei?
Dar dupa cum ai spus si tu e un numar mic...

Pentru faptele lor , cred ca ii vor aresta !
Paul
Eu cred ca Anonymus e o Persoana..
Sincer o grupare foarte mare de hackeri nu ar rezista mult, pentru ca eu sunt sigur ca se gaseste o singura persoana care va dezvalui identitatea membrilor...
Si eu zic ca sunt un membru.. cumpar un modificator de voce si incep sa fac videouri..
Daca ei sunt asa de puternici de ce nu au spart Facebookul ?
Pentru ca nici nu aveau de gand..
Ei sunt doar o grupare din ACTA pentru ca stiau ca nu vom accepta asa ceva deci ne indreptam spre salvatori nostri ANONYMUS,apoi ei vor face o noua lege.. si anonymus va spune aceasta LEGE e OK..
si noi vom accepta(in realitate va fi mai dura decat ACTA)
Asta`i doar parerea mea..
Razvan11
o parere destul de buna insa in ziua de azi numai stii ce sa crezi , ce e bine si ce nu deoarece zici ca toate lucrurile sunt controlate de guvernele mondiale .. insa eu nu cred ca este doar o persoana si de ce sa nu fie o organizatie paul ? nu trebuie neaparat sa isi stie numele adevarate pentru a sparge un site nu ? oricum pana la urma toti vor fi judecati pe lumea cealalta !
Dar tot probabil a ramas creierul corporatiei,macar.
Delight
Eram sigur ca la asta se va ajunge...
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde
remove_circleSubiecte similare
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum